Førstehjælpskursus i Jylland - Lær at redde liv

Med et førstehjælpskursus hos First-8 lærer du, hvordan du kan yde den helt rigtige førstehjælp, så du kan agere komfortabelt og selvsikkert, hvis en nødsituation skulle opstå. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du skal yde livreddende førstehjælp.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skræddersyet førstehjælpskursus i Jylland

Med et førstehjælpskursus i Jylland fra First-8 vil I kun blive undervist af certificerede instruktører, der alle har baggrund i Forsvaret. Vi har mere end 15 års erfaring med førstehjælp, og vi har derfor både dybdegående teoretisk viden og solide praktiske færdigheder, som vi deler ud af på vores kurser.

Et kursus i førstehjælp i Jylland vil derfor både være teoretisk og have praktiske øvelser. Vi mener nemlig, at vi lærer bedst, når teori og praksis kombineres - og derfor er vores kurser sat sammen af lige dele teori og praksis.

Det er samtidig vigtigt for os, hos First-8, at alle klædes på til den virkelighed, som de møder, når de går på arbejde. Derfor har vi også specialiseret os i at sammensætte skræddersyede førstehjælpskurser, der passer til den branche, som din virksomhed kommer fra - og de risici, der eksisterer her.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Gør din arbejdsplads endnu mere sikker

First-8 tilbyder førstehjælpskursus i Jylland, så virksomheder, i denne landsdel, kan klæde sig selv og sine medarbejdere godt på til, hvis en nødsituation skulle opstå på, men også udenfor, arbejdspladsen.

At lære førstehjælp giver jer en egenskab, der i sidste ende kan hjælpe jer med at redde liv. At have viden om førstehjælp er derfor uvurderligt for både dig som individ, din arbejdsplads og for samfundet. Det giver dig mulighed for at hjælpe personer, der kommer til skade i en ulykke eller for eksempel ved hjertestop.

På førstehjælpskurset lærer i blandt andet at give kunstigt åndedræt og hjertemassage - og vi lover, at I ikke vil være i tvivl om, hvordan i skal agere, hvis en nødsituation skulle opstå. Det er nemlig enormt vigtig for os at gøre jer trygge i at give førstehjælp.

De færdigheder, I lærer, på et kursus i førstehjælp i Jylland, vil kunne anvendes på både arbejdspladsen, men også i hjemmet og offentlige steder. Det betyder også, at jo flere, som kan yde førstehjælp på en arbejdsplads, jo sikrere bliver den også - og det samme gør sig gældende for samfundet som helhed.

Vi underviser bl.a. her i Jylland