Livreddende førstehjælpskursus i Aabenraa

At kunne udøve førstehjælp kan gøre forskellen mellem liv og død for en person, der har været ude for en ulykke eller på anden vis har fået en skade. Med et førstehjælpskursus i Sønderjylland, herunder Aabenraa, fra First-8, vil du blive stand til at kunne yde denne forskel - og hertil blive både tryg og sikker i det. 

Vi vil gerne lære førstehjælp

Gør en forskel - tag et førstehjælpskursus i Aabenraa 

At kunne udøve førstehjælp kan gøre forskellen mellem liv og død for en person, der har været ude for en ulykke eller på anden vis har fået en skade. Med et førstehjælpskursus i Sønderjylland, herunder Aabenraa, fra First-8, vil du blive stand til at kunne yde denne forskel - og hertil blive både tryg og sikker i det. 

First-8 har, med vores førstehjælpskursus, i højsædet at udbrede førstehjælpsviden og -færdigheder, således vi, sammen med jer,  kan gøre Aabenraas gader og arbejdspladser endnu tryggere at færdes i og på. Vi udbyder derfor førstehjælpskursus i Jylland, som har fokus på at give dig den nødvendige viden, men også selvtillid, så du kan agere sikkert, hvis eller når en nødsituation opstår.

Virkelighedsnær undervisning i de tryggeste rammer

En ulykke kan forekomme, hvor som helst, når som helst - det kan være, når du er på vandretur langs Gendarmstien eller på tur til Brundlund slot, hvor en person for eksempel kan falde om med akut hjertestop. I en sådan situation, er det vigtigt, at du både ved, hvordan du agere, samtidig med, at du skal føle dig både tryg og sikker i at handle på det.

Du vil, med et førstehjælpskursus fra First-8, nemlig lære at give både hjertemassage, lægge nogen i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt og blive i stand til at gøre brug af en hjertestarter. Vi tror i den forbindelse på, at vi lærer bedst, når teori går hånd i hånd med praktiske øvelser - og at det er således, at du kan blive tryg i at skulle udøve den livreddende førstehjælp.

Hertil er alle vores instruktører også professionelle soldater, som har mange års erfaring med førstehjælp, hvorfor de med garanti vil give dig en virkelighedsnær undervisning i de tryggeste rammer.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skab mere værdi på arbejdspladsen med et skræddersyet førstehjælpskursus i Aabenraa

Hvis du er på udkig efter et førstehjælpskursus i Aabenraa til din arbejdsplads, således du kan skabe endnu mere værdi herpå, vil et førstehjælpskursus fra First-8 også helt sikkert kunne hjælpe med det. Vi har nemlig specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, hvorfor du og dine medarbejdere vil få modtage et kursus, der er tilpasset den virkelighed i hver dag møder, når I går på arbejde.

Om det er i forbindelse med et kørekort, som et led i skabelsen af en mere sikker arbejdsplads eller af andre årsager, du/I er på udkig efter et førstehjælpskursus i Aabenraa, så garanterer vi dig, at du med et kursus hos os vil få uvurderlige og grundlæggende færdigheder, som gør dig tryg og sikker i at redde liv.