Brandeftersyn - den rigtige løsning

Sikkerhed starter med kompetent brandeftersyn. Med en fast serviceaftale fra First-8, sikrer du, at dit brandmateriel altid er i top stand. Vores eksperter har mere end 15 års erfaring, og garanterer, at alle kontroller udføres i henhold til de gældende lovkrav.

Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Sikkerhed og Tryghed i Højsædet

Med First-8 får du mere end et brandeftersyn. Vi skaber sikkerhed. Vores servicebiler dækker hele Danmark, og vi leverer høj service til konkurrencedygtige priser. Vi har bred erfaring inden for sikkerhed og brandeftersyn, og vores løsninger er skræddersyet til at imødekomme både erhverv og privat kundernes unikke behov.

Fleksible Løsninger til Netop Dine Behov

Hos First-8 specialiserer vi os i at tilpasse vores brandeftersyn serviceydelser til forskellige brancher og kunder. Uanset din situation, kan vi lave et nøjagtigt tilbud der imødekommer dine specifikke behov. Dette sikrer, at du altid får den rette løsning, til den bedste pris.

Certificeret Service - Din Sikkerhed i Fokus

First-8 er din garanti for professionelt brandeftersyn. Vi benytter en certificeret underleverandør, der er underlagt kontrol af bla. Force og DNV. Med os som din partner, er din sikkerhed altid i gode hænder.

Detaljeret Brandeftersyn

Vores brandeftersyn omfatter kontrol, genopfyldning, og trykprøvning af brandmateriel som Co2, Ildslukkere, Luftflasker, slangevinder mm.

Vi gennemfører også eftersyn af førstehjælpsudstyr, brandtæpper, øjenskyl, og meget mere

Detaljeret Brandeftersyn

Uforpligtende Tilbud på Brandeftersyn

I prisen for vores serviceaftaler indgår kørsel samt montørtimer. Yderligere omkostninger som miljøtillæg, servicerapport, evt. skilt og evt. udskiftning faktureres særskilt, efter vi har gennemgået dine behov og udstyr. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Enheder dækker over:

  1. Brandslukker
  2. Slange vinder og skabe
  3. Førstehjælpskasser
  4. Brandtæpper
  5. Øjenskyl
  6. og meget meget mere


Spørgsmål om Brandeftersyn?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores specialister på: 42 90 92 92  

Lad os tale om jeres specifikke behov

Udfyld formularen eller ring til os på: 42 90 92 92

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.