Førstehjælpskursus i Sønderjylland - Lær at redde liv

En ulykke kan forekomme, hvor som helst, når som helst. Det kan både være i hjemmet, til fodboldtræning, når du færdes i din bil eller endda på arbejdspladsen. At kunne udøve livreddende førstehjælp kan derfor være en afgørende egenskab at være i besiddelse af, hvis, eller når, der opstår en nødsituation.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Hos First-8 ønsker vi, med vores førstehjælpskursus, at klæde dig så godt på som muligt, så du føler dig tryg og sikker i at udøve førstehjælp. Det gør vi, fordi vi, sammen med dig, ønsker at gøre Danmark til et endnu mere sikkert land at færdes i.

Føl dig sikker, når du skal redde liv

Hvis en person, der for eksempel falder om med hjertestop, ikke modtager førstehjælp med det samme, kan han eller hendes situation hurtig forværres. Ved at lære førstehjælp, vil du vide, i situationen, hvordan du kan stabilisere personen, indtil ambulancen ankommer.

Det ønsker vi, her hos First-8, at gøre dig tryg i, så du kan føle dig selvsikker, hvis en ulykke opstår og du derfor skal yde førstehjælp. Det gør vi ved at tilbyde førstehjælpskurser, der undervises af professionelle soldater - og som hertil er lige dele teori og praksis. Vi tror nemlig på, at vi lærer allerbedst, når teorien kobles op på praktiske øvelser. På den måde kan vi sammen gøre både din arbejdsplads, men også Danmark til et sikkert og trygt sted.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Et skræddersyet førstehjælpskursus, der giver dig uvurderlige færdigheder

Et førstehjælpskursus hos First-8 vil derfor ikke kun give dig livreddende færdigheder, men vil også give dig ned nødvendige selvtillid, du har brug for, for at kunne handle korrekt og vide, hvad du kan gøre, hvis en nødsituation opstår.

Vi har hertil specialiseret os i at udforme skræddersyet førstehjælpskurser, der passer til dig og din arbejdsplads. Det betyder, at vi kan klæde både dig og dine medarbejdere på til den virkelighed I møder hver dag, når I går på arbejde. Dit førstehjælpskursus lærer dig, uanset arbejdsplads, grundlæggende viden inden for førstehjælp, hvor blandt andet vil lærer, hvordan du for eksempel skal udøve hjertemassage ved hjertestop, hvordan du bruger en hjertestarter, og hvordan du lægger nogen i aflåst sideleje.

Alle vil blive i stand til agere sikkert og hurtigt, hvis I skulle overvære en falde om på en tur ved Dybbøl Mølle i Sønderborg, eller hvis der er en, der kommer til skade ved Kunstmuseet Brundlund i Aabenraa - og det er derfor ikke kun værdifuldt for arbejdspladsen at deltage i et førstehjælpskursus i Sønderjylland, men I vil få uvurderlige færdigheder, der er gavnlige for samfundet i sin helhed.

Vi underviser bl.a. her