Lær at yde førstehjælp med et førstehjælpskursus i Fredericia

Med et førstehjælpskursus i Fredericia bliver du rustet til at stå i en livreddende situation. Vi ved, hvor nervepirrende det kan være, at stå med et andet menneskes liv i hænderne, og derfor ønsker vi at styrke din selvtillid og viden - uanset om der sker en ulykke på arbejdspladsen eller i Fredericia gågade.

At deltage i en førstehjælpskursus i Jylland skaber værdi for både samfund og virksomhed. Du bliver klædt på til at kunne håndtere situationen og agere derefter. Udgifterne til et førstehjælpskursus fra First-8 er derfor godt givet ud.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Stå stærkt når du redder liv

Vi ønsker, at alle mennesker skal være i stand til at redde liv. Og hver gang en virksomhed bestiller et førstehjælpskursus i Fredericia, er vi et skridt tættere på vores mål.

Vores certificerede undervisere har alle en baggrund fra Forsvaret, og med over 15 års erfaring er vi stand til at lære fra os, så du får det bedste fra begge verdener både teoretisk og praktisk. Vi tror på, at man lærer bedst, når teori kobles på praktiske øvelser samtidig med, at undervisningen krydres med eksempler fra det virkelige liv.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyet kurser giver langt mere fleksibilitet

Hos First-8 ønsker vi at imødekomme dig og din virksomheds ønsker. Derfor tilbyder vi skræddersyede førstehjælpskurser, som tilgodeser netop din branche og en ønsket lokation. Ønsker I at afholde kurset andetsteds end i virksomheden, kan vi sagtens imødekomme dette. Måske skal det afholdes på en lokal kro eller i Fredericia Idrætscenter - det er helt op til jer.

Med et afsluttet førstehjælpskursus har du blandet andet lært, hvordan du giver hjertemassage og kunstigt åndedræt, anvender en hjertestarter og lægger en person i aflåst sideleje.

På førstehjælpskurset lærer du ikke blot grundlæggende livreddende teknikker. Du får samtidig en god portion selvtillid, som er guld værd, når du står i en alvorlig situation. Udover at være værdiskabende for virksomheden er jeres nye færdigheder til stor gavn for samfundets borgere. Hvis en person kommer til skade i Madsbyparken, eller falder om ved Fredericia Lystbådehavn, kan du træde til og yde livreddende hjælp, indtil ambulancen når frem.