Skab værdi med et førstehjælpskursus i Billund

Førstehjælp ligger i ordet selv - det er den første hjælp, som gives til et andet menneske, når en ulykke finder sted. Uanset om vedkommende falder om med hjertestop på gaden, eller udsættes for en skade på arbejdet, er det vigtigt at træde til og gøre sit bedste. Med et førstehjælpskursus i Sønderjylland er du med at skabe værdi og tryghed i gaderne og på din arbejdsplads.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Vi kombinerer både praksis og teori

De fleste mennesker lærer bedst, når de kombinerer praksis med teori. Derfor vil du på vores førstehjælpskursus blive mødt af virkelighedsnære eksempler gennem vores certificerede undervisere. Vores undervisere har alle en mangeårig baggrund fra Forsvaret, hvilket gør dem i stand til at lære fra sig, og give dig de grundlæggende færdigheder og den portion selvtillid det kræver at udøve førstehjælp på et medmenneske.

Når du har afsluttet et førstehjælpskursus i Billund, vil du blandt andet være i stand til at udøve hjertemassage, lægge en person i stabilt sideleje, anvende en hjertestarter og give kunstigt åndedræt. Selvom det kan føles nervepirrende at udøve førstehjælp, er det bedre at forsøge end at lade være. De første minutter har stor betydning for overlevelsesraten samt følgevirkningerne.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Bliv klædt sikkert på med et skræddersyet førstehjælpskursus i Billund

I vælger selv hvor jeres førstehjælpskursus skal afholdes. Måske foretrækker I at afholde jeres førstehjælpskursus i en lokal sportshal eller i konferencesalen i Legoland Billund Resort. Hos First-8 skræddersyer vi kurset, så det passer efter virksomhedens behov, og sørger for alt nødvendigt udstyr såsom dukker, undervisningsmateriale og hjertestartere.

Forestil dig at kunne træde til og redde en person, som falder om med hjertestop i Billund Lufthavn, eller når du er ude og gå tur ved Syvårssøerne. Det kan også være, at du kommer til at stå i en alvorlig situation i LEGO House, hvor du bliver nødt til at træde til og udøve livreddende førstehjælp, indtil ambulancen når frem.

Udover at skabe værdi for din virksomhed har samfundets borgere ligeså stor gavn af dine livreddende færdigheder