Førstehjælpskursus i Nordjylland - Bliv tryg i livredning

Et førstehjælpskursus kan være et af de vigtigste kurser, du kommer til at tage i løbet af dit voksne liv. Skulle en nødsituation opstå, vil du nemlig være i besiddelse af den nødvendige viden, og hertil selvtillid, det kræver at yde livreddende førstehjælp.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Vi ønsker, her sos First-8, at klæde dig godt på til enhver form for nødsituation - om det er på arbejdspladsen, i hjemmet eller i det offentlige rum - så det bliver trygt for dig at redde liv. Derfor tilbyder vi værdiskabende førstehjælpskurser i Nordjylland, som kan skræddersyes efter dine behov.

Vær med til at øge sikkerheden på arbejdspladsen, i hjemmet og i offentligheden

Vi har mere end 15 års erfaring med førstehjælp - og vi tilbyder hertil førstehjælpskurser, hvori der vil blive undervist af certificerede undervisere, som alle har baggrund i Forsvaret. De sætter alle en stor ære i at lære både dig og dine medarbejder, hvordan man yder livreddense førstehjælp, så I sammen kan øge sikkerheden og skabe endnu mere værdi på både jeres arbejdsplads, men også derhjemme og i offentligheden.

Hertil kører vi efter et princip, hvori vores undervisning altid vil bestå af lige dele teori og praksis. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre dig og dine medarbejdere så sikre og trygge i at yde førstehjælp som muligt - og her tror vi på, at man lærer allerbedst, når teorien kobles op på praktiske øvelser.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Et skræddersyet førstehjælpskursus, der giver jer livreddende færdigheder

Hos First-8 har vi desuden specialiseret os i at udforme skræddersyede kurser, der passer til dig og din arbejdsplads. På den måde kan vi klæde dig og dine medarbejder på til den virkelighed, som I møder hver dag, når I går på arbejde. I vil dog, uanset arbejdsplads, altid erhverve jer generelle færdig indenfor førstehjælp.

Med et førstehjælpskursus i Nordjylland fra First-8 vil I derfor få uvurderlige færdigheder, der kan være til gavn på både arbejdspladsen, men også i hverdagen. Er du for eksempel på aftentur gennem Jomfru Ane Gade i Aalborg og ser en fuld og bevidstløs person, kan du hurtigt hjælpe vedkommende ved at lægge ham eller hende i aflåst sideleje.

Det kan også være, at du overværer en person falder om med hjertestop i Metropol i Hjørring, og har du taget et førstehjælpskursus, vil du hurtigt og trygt kunne hjælpe vedkommende med hjertemassage og kunstigt åndedræt. Nødsituationer kan nemlig opstå, hvor som helst, hvor som helst, men vi kan sammen gøre Danmark sikker ved at udbrede og tilegne os viden og færdigheder inden for førstehjælp.

Vi afholder bl.a. førstehjælpskurser her

Førstehjælpskursus Aars

Førstehjælpskursus Brønderslev