Lær at redde liv med et førstehjælpskursus i Brønderslev

En ulykke kan ske i hjemmet, på arbejdspladsen eller i det offentlige rum, og det er aldrig til at vide, hvornår der er behov for førstehjælp. Men en ting er sikkert - det er aldrig spild af tid, at deltage i et førstehjælpskursus. Når du deltager i et førstehjælpskursus i Brønderslev i Nordjylland, vil du opnå de rette færdigheder og teknikker til at yde førstehjælp, når skaden er sket.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Opnå selvtillid til at redde liv

Det kan være angstprovokerende at stå i en situation, hvor du måske er den eneste, som kan redde en person, der er faldet om med hjertestop. De første minutter har nemlig stor betydning for, hvorvidt personen overlever eller får varige mén. Men én ting er sikkert - det er bedre at forsøge end slet ikke gøre noget!

På vores førstehjælpskursus i Brønderslev lærer du de grundlæggende teknikker inden for livreddende førstehjælp. Du vil efter kurset være i stand til at give kunstigt åndedræt, anvende en hjertestarter, give hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje samt bevare roen og kontakte alarmcentralen. Derudover vil du gå herfra med en god portion selvtillid, så du står stærkt, hvis du kommer ud for en situation, hvor en person er faldet om i Rhododendronparken, eller har fået et ildebefindende i Brønderslev Golfklub.

Vores instruktører har alle en baggrund fra Forsvaret, hvilket garanterer dig et højt niveau med virkelighedsnære oplevelser, der kombineres med den teoretiske undervisning. I den praktiske del lærer I blandt andet at udføre førstehjælp på dukker og anvende en hjertestarter. Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi kommer til jer - uanset lokation

Hos First-8 skræddersyer vi førstehjælpskurset, så det passer specifikt til jeres branche og virksomhed. Vi har undervist i mange forskellige brancher, og ved hvordan det tilrettelægges, så det passer til lige præcis jer.

Hvis I er en større virksomhed, kan I også vælge at afholde kurset andetsteds - for eksempel i et af Brønderslevs mange forsamlingshuse eller i Brønderslev Hallen. Vi medbringer undervisningsmateriale og al nødvendigt udstyr, så I ikke skal tænke på andet end at møde op.

Udover at skabe en tryg arbejdsplads er I med til at gøre Brønderslev til en tryg by at færdes i. Jo flere som kender til de livreddende teknikker, jo større er sandsynligheden for overlevelse, hvis der skulle ske en ulykke på det Store Brønderslev Marked eller i Brønderslev Bowlingcenter.