Førstehjælpskursus i Sønderborg - Professionel undervisning

At have færdigheder i og viden om førstehjælp er noget, som værdifuldt for både enkeltpersoner, men også for det lokale samfund i Sønderborg og samfundet i sin helhed. Mennesker, der både sikkert og trygt er i stand til at yde førstehjælp, er nemlig i sidste ende med til at redde liv - og kan hertil også sørge for, at tilskadekomne ikke får varige mén. Med et førstehjælpskursus i Sønderjylland, herunder Sønderborg, vil du blive en af dem, der kan træde til, når en nødsituation opstår.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Virkelighedsnært førstehjælpskursus i Sønderborg - undervist af professionelle soldater

Grundlæggende førstehjælps viden kan være med til at gøre en forskel mellem liv og død, når en nødsituation opstår, men med et førstehjælpskursus fra First-8 får du ikke kun den nødvendige viden, det kræver, vi sikrer os også, at du får den selvtillid, det kræver at udøve førstehjælpen, hvis for eksempel en person skulle falde om med akut hjertestop, når du er ude og gå en tur ved Sønderborg Slot eller Sønderborg Havn.

Vi tror nemlig på, her hos First-8 kombinerer vi nemlig teori med praktiske øvelser, således du kan blive tryg og føle dig sikker i at skulle udøve hjælpen. Hertil er alle vores instruktører professionelle soldater, der alle har mange års erfaring med førstehjælp - og de vil derfor med garanti give dig en virkelighedsnær undervisning i trygge rammer.

Du vil, med et førstehjælpskursus fra os, blandt andet lære at give hjertemassage, lægge nogen i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt og blive i stand til at gøre brug af en hjertestarter. Skulle der derfor være en, der falder om i BORGEN eller en, som kommer til skade ved Vemmingbund Strand, så vil du du være klar til agere korrekt, sikkert og effektivt lige med det samme.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyet førstehjælpskursus, der hjælper dig med at skabe værdi på arbejdspladsen

Er du på udkig efter et førstehjælpskursus i Sønderborg, som kan være med til at skabe mere værdi på din arbejdsplads, vil et førstehjælpskursus fra First-8 helt sikkert kunne hjælpe med det. Vi har tilmed specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, således du og dine medarbejdere vil modtage undervisning, som passer til den virkelighed i hver dag møder, når I går på arbejde.

Om det er i forbindelse med kørekort, som et led i skabelsen af en mere sikker arbejdsplads eller af andre årsager, du/I er på udkig efter et førstehjælpskursus i Sønderborg, så garanterer vi dig, at du med et kursus hos os vil få uvurderlige og grundlæggende færdigheder, som gør dig tryg og sikker i at redde liv.