Lær at redde liv med et førstehjælpskursus i Aarhus

At kunne udøve førstehjælp er en uvurderlig færdighed, der i sidste ende kan betyde liv fremfor død. Det er derfor også værdiskabende for både en arbejdsplads, for hjemmet, og for offentligheden generelt, at deltage i et førstehjælpskursus i Aarhus.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Vi ønsker, her hos First-8, at bidrage til at skabe mere værdi på både arbejdspladser og i hjemmet, samtidig med, at vi, i samspil med jer, ønsker at gøre Aarhus til en endnu mere sikker by at have sin færden i. Det gør vi ved at udbyde førstehjælpskursus i Midtjylland, herunder Aarhus, der giver dig grundlæggende færdigheder i at udøve livreddende førstehjælp.

Praksisorienteret førstehjælpskursus i Aarhus

En ulykke kan ske, hvor som helst, når som helst - og skulle du være en af dem, der er til stede, når en anden kommer til skade eller falder om med for eksempel akut hjertestop, er det allervigtigste, at du både ved, hvad du skal gøre, samtidig med, at du skal føle dig tryg og sikker i at gøre det.

Du vil, med et førstehjælpskursus hos Firs-8, blive klædt godt på til at kunne håndtere enhver slags nødsituation, så du kan redde liv. Du vil nemlig blive undervist af vores dygtige instruktører, der er professionelle soldater, og som alle har mange års erfaring med førstehjælp. Hertil ved de også, hvordan man på bedste vis kan koble teori op på praktiske øvelser, så I får en så virkelighedsnær undervisning som muligt. Det tror vi nemlig på, er den måde, hvorpå vi lærer allerbedst.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyet kursus, der giver grundlæggende færdigheder i at udøve førstehjælp

Ønsker du at skabe mere værdi på din arbejdsplads ved at gøre den til et endnu sikre sted, så har vi også specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, der passer til den virkelighed dig og dine medarbejdere møder hver dag.

Uanset hvad, vil du, på et førstehjælpskursus hos os, få grundlæggende færdigheder i førstehjælp, der gør dig i stand til at redde liv. Du vil blandt andet lære at udøve hjertemassage, kunstigt åndedræt, aflåst sideleje, og hvordan du gør brug af hjertestarter, så du er klar til agere korrekt, hvis en person skulle falde om ved et besøg på ARoS, eller en skulle komme til skade ved Ballehage Strand.

Det vigtigste for os er, at alle vores kursister går fra et førstehjælpskursus i Aarhus og føler sig selvsikre og trygge i at udøve livreddende førstehjælp.