Red liv med et førstehjælpskursus i Aalborg

Ikke at vide, hvad man skal stille op, hvis en nødsituation skulle opstå, er en ubehagelig, magtesløs og stressende oplevelse. Hvis du tager et førstehjælpskursus i Aalborg, vil du dog kunne komme dette i forkøbet. Du vil få opbygget din selvtillid, således du ikke bare kan handle mere effektivt, men faktisk også blive i stand til at redde liv.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Hos First-8 udbyder vi værdiskabende førstehjælpskursus i Nordjylland, der kan gøre både arbejdspladser, hjemmene og Aalborg generelt til et endnu mere sikkert og trygt sted at være.

Bliv tryg i at redde liv - en kombination af teori og praksis

Du vil, med et førstehjælpskursus fra First-8, blive klædt godt på til at kunne redde liv. Det er nemlig ikke kun afgørende, at du har den grundlæggende viden om førstehjælp, men også, at du føler dig både tryg og sikker i at skulle iværksætte den, hvis du pludselig skulle overvære, at en person falder om ved akut hjertestop i Aalborg Zoologisk Have, eller hvis en bevidstløs person har brug for at blive lagt aflåst sideleje på en bytur i Jomfru Ane Gade.

Derfor kombinerer vi også altid teori med praksis. Vi tror nemlig på, at vi lærer allerbedst, når teorien bliver koblet på praktiske øvelser, så du ikke bare hører, men også lærer, hvordan du skal agere, hvis en kritisk situation pludseligt udspiller sig i dit nærvær.


Hertil er alle vores dygtige instruktører også professionelle soldater, hvorved du med garanti vil få en virkelighedsnær undervisning i de tryggeste rammer, som gør dig i stand til sikkert at yde førstehjælp.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Få grundlæggende, livreddende færdigheder - og et skræddersyet kursus

Et førstehjælpskursus i Aalborg hos os, vil derfor kunne give dig de nødvendige og afgørende færdigheder, der skal til for, at du kan redde liv - og hertil også så du kan reducere risikoen for, at en tilskadekommen lider varige mén. Du lærer blandt andet at give hjertemassage samt kunstigt åndedræt, lægge nogen i aflåst sideleje og at bruge en hjertestarter.

Er du samtidig på udkig efter et kursus i førstehjælp, der kan skabe værdi og gøre din arbejdsplads endnu mere tryg for dine medarbejdere, har vi også specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser. På den måde kan dit førstehjælpskursus blive tilpasset den virkelighed, og de risici, dine medarbejder møder hver dag.