Førstehjælpskursus på Sjælland

Har du en virksomhed på Sjælland - og ønsker du at gøre den til en endnu mere sikker arbejdsplads? Så tilbyder First-8 et førstehjælpskursus, der kan gøre det trygt for både dig og dine medarbejdere at træde til, hvis en nødsituation skulle opstå på arbejdspladsen, i hjemmet eller i offentligheden.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælpskursus på Sjælland med certificerede instruktører

Hos First-8 udbyder vi et grundlæggende og værdiskabende førstehjælpskursus på Sjælland. Her vil du og dine medarbejdere udelukkende blive undervist af certificerede instruktører, der alle har mere end 15 års erfaring med fra deres baggrund i Forsvaret.
Vi ønsker at udbrede kendskabet til livreddende førstehjælp, så du kan gøre din arbejdsplads til et endnu mere trygt og sikkert sted at have sin daglige gang.
Med vores førstehjælpskursus på Sjælland vil du, og dine medarbejdere, derfor få dybdegående teoretisk viden om førstehjælp, som vil blive kombineret med praktiske øvelser. På den måde sikrer vi os, at I lærer mest muligt - og samtidig bliver både selvsikre og komfortable ved at skulle yde førstehjælp.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Lær at redde liv med et skræddersyet førstehjælpskursus

Vi ønsker at målrette vores førstehjælpskursus på Sjælland den virkelighed, som du og dine medarbejdere møder, når I er på arbejde. Derfor har vi specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, hvori der tages højde for de risici, som I hver dag udsættes for qua jeres branche.

I vil, uanset branche, erhverve jer færdigheder i at yde grundlæggende førstehjælp, der i sidste ende kan være med til at redde liv. Vores førstehjælp vil derfor ikke kun være værdiskabende for virksomheden som arbejdsplads, men også for samfundet som helhed.

På førstehjælpskursus Sjælland lærer i for eksempel at give kunstigt åndedræt, give hjertemassage og bruge en hjertestarter. På den måde kan du være forberedt, hvis en er faldt om med hjertestop eller hvis der opstår ulykker i trafikken.

Vi lover, at I, ved at lære førstehjælp hos os, ikke vil være i tvivl om, hvordan I skal agere, hvis en nødsituation skulle opstå. Det er nemlig enormt vigtig for os at gøre jer trygge i at give den livreddende førstehjælp.

Vi underviser bl.a. her

Gør din arbejdsplads endnu mere sikker

First-8 tilbyder førstehjælpskurser i København og på resten af Sjælland, så virksomheder i denne region kan være godt rustet til at håndtere nødsituationer, både på og uden for arbejdspladsen.

Ved at lære førstehjælp får deltagerne en uvurderlig evne til at redde liv. Denne viden er gavnlig for den enkelte person, virksomheden og samfundet som helhed. Den giver mulighed for at hjælpe skadede personer ved ulykker eller i tilfælde af hjertestop, og det har stor betydning.

Ved vores førstehjælpskurser på Sjælland lærer deltagerne blandt andet teknikker som kunstigt åndedræt og hjertemassage. Vi garanterer, at I vil være fuldstændig klar over, hvordan I skal handle i tilfælde af en nødsituation. Det er vores primære mål at skabe tryghed og sikkerhed i jer til at give førstehjælp.

De færdigheder, der læres på førstehjælpskurset, kan anvendes både på arbejdspladsen, derhjemme og på offentlige steder. Dette betyder, at jo flere der kan yde førstehjælp på en arbejdsplads, desto sikrere bliver den. Det samme gælder for samfundet som helhed.