Førstehjælpskursus på Frederiksberg - lær at redde liv

At kunne træde til, når et andet menneske er i nød, er uvurderligt, og kan i sidste ende dreje sig om liv eller død. Med et førstehjælpskursus i København eller på Frederiksberg, lærer du de grundlæggende livreddende færdigheder samtidig med, at din selvtillid styrkes.

At deltage i et førstehjælpskursus på Sjælland skaber ikke kun værdi for din arbejdsplads, men gavner samfundet som helhed. Chancen for overlevelse i en livstruende situation øges markant, når antallet af personer, som kan yde livreddende førstehjælp, stiger.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Certificerede undervisere med baggrund i Forsvaret

Et hjertestop eller en faldulykke kan ske når som helst. Med et førstehjælpskursus på Frederiksberg lærer du at agere sikkert og trygt, hvis du står i en livreddende situation. Du lærer de grundlæggende færdigheder i, hvordan man giver hjertemassage, kunstigt åndedræt, ligger en person i aflåst sideleje, og hvordan man betjener en hjertestarter.

Vores undervisere har en baggrund som soldater i Forsvaret. De har haft liv og død tæt inde på livet, og ved hvad det vil sige, når man skal handle hurtigt i en faretruende situation. Med et førstehjælpskursus fra First8, får du både teori og praksis, da vi mener, at kombinationen styrker indlæringen og gør kursisterne mere trygge.

Ønsker du og din arbejdsplads et førstehjælpskursus, som er specifikt rettet mod jeres branche, er vi specialister i at skræddersy kurser.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi skræddersyer kurset sammen, så det passer til jer

Hvis I arbejder inden for en specifik branche, kan vi tilrettelægge førstehjælpskurset, så det passer til jeres virksomhed. Med over 15 års erfaring inden for førstehjælp har vi undervist i mange brancher, og ved hvad de forskellige virksomheder ønsker.

Arbejder du eksempelvis i en svejse eller produktionsvirksomhed, kan der forekomme andre ulykker sammenlignet med en kontorvirksomhed.

Et førstehjælpskursus er ikke kun værdiskabende for virksomheden. Samfundet har stor gavn af personer, der kan yde førstehjælp. Hvis en person eksempelvis falder om med hjertestop nær Frederiksberg Slot eller i Frederiksberg Centret, kan du træde til og yde livreddende hjælp, inden ambulancen ankommer. Vær med til at gøre Frederiksberg mere tryg med et kursus fra First-8.