Førstehjælpskursus i København - Red liv i Hovedstaden

Vi ved aldrig, hvornår vi selv, dem vi elsker, og dem, der er omkring os, kan komme til skade eller blive ramt af pludselig sygdom. Derfor kan det være afgørende for liv og død at have taget et førstehjælpskursus, som giver den grundlæggende viden om førstehjælp, så du kan tage det i brug, hvis en kritisk situation opstår.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Hos First-8 udbyder vi derfor værdiskabende kurser i København såvel som førstehjælpskursuser i resten af Sjælland, således vi, sammen med jer, kan gøre København til en endnu tryggere og mere sikker by at have sin færden i.

Et praksisorienteret førstehjælpskursus

Med et førstehjælpskursus i København fra First-8, vil du ikke kun få den grundlæggende viden, det kræver at kunne udøve livreddende førstehjælp, men du vil også få den nødvendige selvtillid, der skal til for, at du kan agere trygt og effektivt, hvis der for eksempel skulle falde en om med hjertestop på Strøget eller en skulle komme til skade i Tivoli.

Alle vores førstehjælpskurser i København er med dygtige instruktører, som alle har tidligere baggrund i Forsvaret - og derfor mere end 15 års erfaring med førstehjælp. Hertil vil den undervisning, som du modtager, altid kombinerer teori og praksis.

Vi tror nemlig på, at vi lærer allerbedst ved at få koblet teori op på praktiske øvelser - og således også den vej, vi kan blive så trygge som muligt i at udøve førstehjælp, hvis en nødsituation skulle opstå på arbejdspladsen, derhjemme eller ude i offentligheden.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Få skræddersyet et kursus, der passer til din virkelighed

Ønsker du at gøre din arbejdsplads endnu mere tryg at have sin daglige færden på, har vi også specialiseret os i at skræddersy et kursus i førstehjælp, som er tilpasset den virkelighed dig og dine medarbejdere møder hver dag - og hertil de risici, som dine medarbejdere er udsat for i netop din virksomhed.

Uanset hvad henseende er med førstehjælpskurset, vil du, og I, altid få grundlæggende og uvurderlige færdigheder med et førstehjælpskursus i København fra First-8. Du vil blandt andet lærer at give hjertemassage samt kunstigt åndedræt, at ligge nogen i aflåst sideleje, og hvordan du skal bruge en hjertestarter.

Du vil hertil blive i stand til at agere sikkert og trygt i enhver slags nødsituation, således du kan bidrage til, at en persons liv reddes og til at reducere risikoen for varige mén - og på den måde kan vi sammen skabe et sikkert København.