Førstehjælpskursus i Haslev - Lær at redde liv

Hvordan skal du agere, hvis du kommer ud i en livreddende situation? Med et førstehjælpskursus fra First-8 bliver du klædt godt på til at yde livreddende teknikker på dine medmennesker - uanset om det er på arbejdspladsen, i Haslev gågade eller når du er på ferie. Book et førstehjælpskursus i Haslev allerede i dag og stå stærkere.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Bliv undervist af certificerede instruktører

Når du booker et førstehjælpskursus i Haslev, vil du og din arbejdsplads modtage undervisning af vores certificerede instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret. I forbindelse med kurset modtager du dybdegående teori kombineret med praktiske øvelser - vi tror nemlig på, at mennesker lærer bedst, når disse to undervisningsformer kombineres.

Udover at opnå langt højere selvtillid og føle dig mere komfortabel, når du står i en nødsituation, vil du være i stand til at udøve hjerte-lungeredning, lægge en person i aflåst sideleje, betjene en hjertestarter og alarmere 112, mens du bevarer overblikket og beroliger den tilskadekomne.

Du vil derfor trygt kunne træde til, hvis en person kommer til skade nær Gisselfeld Park i Haslev.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skab værdi med et skræddersyet førstehjælpskursus

Jo flere medarbejdere som kan førstehjælp, jo sikrere er det at gå på arbejde - uanset branchen. Vi har erfaring fra de fleste brancher og ved, hvilke risici de ansatte potentielt set kan møde på arbejdspladsen. Derfor skræddersyer vi altid førstehjælpskurset, så det er tilpasset dig og dine medarbejderes behov.

Vælger du at afholde førstehjælpskurset andetsteds, såsom i et forsamlingshus eller i en sportshal, sørger vi for at medbringe førstehjælpsdukker, materialer etc. Det eneste, du skal sørge for, er at arbejdspladsen møder talstærkt op.

Udover at skabe en sikrere arbejdsplads skaber du stor værdi for samfundet og borgerne i Haslev. Med et bestået førstehjælpskursus fra First-8 vil du være i stand til at træde til, hvis en person falder om med hjertestop i Paradehuset, eller kommer til skade i en af de mange naturskønne områder, såsom Svenskekløften eller Bregentved park.

For os er det en glædesdag, hver gang et nyt hold kursister modtager deres bevis, og træder ud af døren, selvsikre og fuld af nyerhvervede livreddende teknikker.