Førstehjælpskursus i Nyborg

Har du styr på, hvordan du redder liv? Med et skræddersyet førstehjælpskursus fra First-8 bliver du og dine kollegaer i stand til at træde til i tilfælde af, at der skulle opstå en nødsituation, der handler om liv eller død. Når I bestiller et førstehjælpskursus på Fyn, kommer vi til jer og sørger for alt det praktiske, så I rustes til at udøve hjertemassage og andre livreddende teknikker.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skab et sikkert arbejdsmiljø med et førstehjælpskursus

Føler du dig tryg, når du møder ind på arbejde? De fleste svarer sikkert ja, men hvor mange af dine kollegaer er i stand til at give hjertemassage og kunstigt åndedræt?

Når du bestiller et førstehjælpskursus i Nyborg gennem First-8, får I det bedste fra begge verdener. Vi kombinerer nemlig undervisningen med både teori og praktiske øvelser . Vi har nemlig erfaret, at vores kursister lærer bedst på denne måde. Vores certificerede undervisere, som alle har en baggrund fra Forsvaret, vil endvidere supplere undervisningen med virkelighedsnære eksempler.

Efter et bestået kursus vil du og kollegerne være i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, anvende en hjertestarter, alarmere 11 og bevare overblikket. 

Under kurset lægges der vægt på, at I føler sig sikre og rustet til, at kunne træde tilfælde af, at en person f.eks. falder om ved Nyborg Marina eller nær Nyborg Slot. 

Udover at skabe høj værdi på arbejdspladsen, vil samfundet og dine private omgangskreds have stor gavn af dine nye færdigheder. Førstehjælp er nemlig guld værd, og kan anvendes overalt, uanset hvor du befinder dig i verden.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyet førstehjælpskursus i Nyborg

Når du booker et førstehjælpskursus i Nyborg, får du ikke bare et standard kursus, som dækker over alle. Nej, vi skræddersyer hver enkelt kursus, så det passer til den enkelte virksomheds branche. Vi har skræddersyet kurser i mere end 15 år, og har stor erfaring med hvad der virker. Det bør være en selvfølge at kurset afspejler de risici, som I kan komme ud for, når I møder ind på arbejde. 

Invester i fremtiden og din virksomheds og medarbejderes sikkerhed med et førstehjælpskursus i Nyborg. I bestemmer selv, hvor det afholdes. Om det er på stedet, i sportshallen eller på den lokale kro, er helt op til jer. Det eneste vi forventer er, at I møder talstærkt op, så endnu flere kan lære de livreddende teknikker og være med til at redde liv.