Førstehjælpskursus på Fyn - Lær at redde liv

Hvor ubehageligt det end er at tale om, så er ulykker og nødsituationer aldrig helt uundgåelige. Skulle der forekomme en ulykke eller opstå en nødsituation på arbejdspladsen, kan det at kunne yde førstehjælp være afgørende i forhold til liv og død.

Derfor tilbyder vi, her hos First-8, livreddende og værdiskabende førstehjælpskurser, så du, og dine medarbejdere, trygt kan lære at redde liv - og din virksomhed kan blive et endnu sikre sted at arbejde.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Et førstehjælpskursus på Fyn, der klæder jer godt på

Førstehjælp er den øjeblikkelige hjælp, der kan redde en persons liv, være med til at forhindre, at situationen forværres eller bidrage til, at en person kan komme sig hurtigere.

Hos First-8 får du et grundigt førstehjælpskursus på Fyn, der kan hjælpe dig, så du bliver i stand til at yde denne afgørende akutte hjælp.

Det er også et kursus, der kan skabe mere værdi på din arbejdsplads og i samfundet som helhed. Alle vores instruktører er certificerede og har mere end 15 års erfaring med fra Forsvaret. De kan derfor, med deres solide faglige- og praktiske viden, klæde dig og dine medarbejdere godt på til at yde livreddende førstehjælp.


Vi tror samtidig på, at man lærer allerbedst, når teori kobles op på praktiske øvelser, og derfor er vores kursus udgjort af lige dele teori og lige dele praksis. På den måde kan vi sikre os, at I lærer mest muligt, samtidig med, at I bliver så trygge og selvsikre, som muligt, i at skulle yde førstehjælp, for eksempel ved hjertestop.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Et værdiskabende tiltag til virksomheden som arbejdsplads

På et førstehjælpskursus på Fyn vil I erhverve jer generelle færdigheder indenfor førstehjælp. I vil for eksempel lære at give kunstigt åndedræt, give hjertemassage og bruge en hjertestarter.

Vi lover, at I, ved at tage et førstehjælpskursus på Fyn hos os, bliver klædt godt på, så I ved, hvordan I skal agere, hvis en nødsituation skulle opstå.

First-8 tilbyder hertil skræddersyede førstehjælpskurser. Vi har specialiseret os i at udarbejde sådanne kurser, så vi kan klæde dig og dine medarbejdere allerbedst på til den virkelighed, som I møder, når I begår jer på jeres arbejdsplads. Et skræddersyet førstehjælpskursus vil derfor også have fokus på de risici, som eksisterer, når man arbejder i lige netop jeres branche.

Vi tilbyder et førstehjælpskursus på Fyn, hvor I lærer at yde livreddende førstehjælp både på arbejdspladsen, men også i hjemmet og i offentligheden. Det vil derfor være et værdiskabende tiltag for jeres virksomheden som arbejdsplads, men også derhjemme og ude i det offentlige rum.

Førstehjælpskursus Odense

Førstehjælpskursus Middelfart

Gør din arbejdsplads endnu mere sikker

First-8 tilbyder førstehjælpskursus på Fyn, så virksomheder, i denne landsdel, kan klæde sig selv og sine medarbejdere godt på til, hvis en nødsituation skulle opstå på, men også udenfor, arbejdspladsen.

At lære førstehjælp giver jer en egenskab, der i sidste ende kan hjælpe jer med at redde liv. At have viden om førstehjælp er derfor uvurderligt for både dig som individ, din arbejdsplads og for samfundet. Det giver dig mulighed for at hjælpe personer, der kommer til skade i en ulykke eller for eksempel ved hjertestop.

På førstehjælpskurset lærer i blandt andet at give kunstigt åndedræt og hjertemassage - og vi lover, at I ikke vil være i tvivl om, hvordan i skal agere, hvis en nødsituation skulle opstå. Det er nemlig enormt vigtig for os at gøre jer trygge i at give førstehjælp.

De færdigheder, I lærer, på et kursus i førstehjælp på Fyn, vil kunne anvendes på både arbejdspladsen, men også i hjemmet og offentlige steder. Det betyder også, at jo flere, som kan yde førstehjælp på en arbejdsplads, jo sikrere bliver den også - og det samme gør sig gældende for samfundet som helhed.