Førstehjælpskursus i Odense - Lær at redde liv

Førstehjælp er, som ordet også indikerer, den allerførste hjælp en tilskadekommen modtager - og denne hjælp er både med omhu for at redde liv, forhindre, at tilstanden forværres og hertil fremme chancerne for helbredelse. At deltage i et førstehjælpskursus i Odense vil derfor være værdiskabende for både din arbejdsplads, men også for samfundet som helhed.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælp til jeres behov

Hos First-8 ønsker vi at bidrage til at skabe denne værdi - og hertil at gøre Odense til en endnu mere tryg og sikker by at færdes i - hvorfor vi tilbyder et førstehjælpskursus, som giver dig den nødvendige viden, men også selvtillid, til at udøve livreddende førstehjælp.

Virkelighedsnær undervisning - en kombination af teori og praksis

Med et førstehjælpskursus fra First-8 får du nemlig ikke kun den nødvendige viden, men du vil også få den selvtillid, det kræver at udøve førstehjælpen, hvis for eksempel en person skulle falde om med akut hjertestop i gågaden i Odense. At reagere hurtigt med effektiv førstehjælp vil redde liv og sørge for, at den tilskadekomne ikke lider et varigt handicap.

Hos First-8 tror vi samtidig på, at vi lærer allerbedst, når teori er koblet op på praktiske øvelser, således du bliver så tryg i at udøve hjælpen som muligt. Hertil er alle vores instruktører professionelle soldater, som har mange års erfaring med førstehjælp, hvorfor du med garanti vil få en virkelighedsnær undervisning i trygge rammer.

Hvis du er på udkig efter en førstehjælpskursus i Odense, som kan gøre din arbejdsplads til et endnu tryggere sted at have sin daglige gang, så har vi også specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, således I modtager undervisning, der passer til den virkelighed i hver dag møder, når I går på arbejde.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Få uvurderlige og grundlæggende færdigheder i førstehjælp

Hvad end det er af den ene eller anden årsag, at du, eller I, nu ønsker at lære førstehjælp, så vil du få uvurderlige og grundlæggende færdigheder, som gør dig i stand til at redde liv. Du vil blandt andet lære at give hjertemassage, lægge nogen i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt og blive i stand til at gøre brug af en hjertestarter.

Skulle der derfor være en, der falder om i Rosengårdcentret eller en, som kommer til skade i Munke Mose, så vil du du være klar til agere korrekt, sikkert og effektivt lige med det samme. Det vigtigste for os er nemlig, at du går fra vores førstehjælpskursus i Odense med en fornyet selvtillid med grundlæggende, livreddende færdigheder.