Førstehjælpskursus i Næstved

Hvis du er usikker i forhold til, hvordan du giver livreddende førstehjælp, er det en god indikator for, at det er tid til at bestille et førstehjælpskursus. Med et førstehjælpskursus på Sjælland gennem First-8 lærer du at redde liv, samtidig med at du opnår troen på dig selv, så du hurtigt og selvsikkert kan træde til, hvis en person falder om med hjertestop eller har brug for hjælp.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Tilrettelagt undervisning med certificerede instruktører

Vi tror på, at når teori flettes sammen med praktiske øvelser, dannes der det bedste fundament for læring. Derfor er alle vores førstehjælpskurser skruet således sammen. Du og dine kollegaer vil blive undervist af certificerede instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret. Med over 15 års erfaring inden for livreddende førstehjælp ved vi, hvad der skal til for at give et hold kursister de bedste forudsætninger.

Med et bestået førstehjælpskursus i Næstved vil du være i stand til at: give hjertemassage, kunstigt åndedræt, anvende en hjertestarter, alarmere 112, bevare overblikket over situationen samt lægge en person i aflåst sideleje. 

Vi kan ikke andet end smile over hele ansigtet, når endnu et hold glade og selvsikre kursister består et af vores førstehjælpskurser i Næstved. Jo flere som kan udøve førstehjælp, jo sikrere bliver det at færdes på arbejdspladsen og i samfundet som helhed.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi skræddersyer hvert kursus, så det passer til dig

Ingen mennesker eller brancher er ens, så hvorfor skulle vores kursus være det? Derfor tilpasser vi altid vores førstehjælpskursus i Næstved, så det stemmer overens med de risici I kan komme ud for, når I går på arbejde.

Det er helt op til jer selv at bestemme, hvor kurset skal afholdes. Vi kommer til jer, uanset om det er på arbejdspladsen, den lokale sportshal eller måske i en konferencesal, hvis I er en større virksomhed med mange ansatte.

Forestil dig at kunne træde til, hvis en person får hjertestop, mens du går en tur i Næstved gågade eller ved Gavnø Slot og Park. Det kan også være, at en turist falder om ved Sct Peders Kirke eller Næstved Automobilmuseet. De nytilegnede livreddende teknikker er guld værd, og uanset hvor du befinder dig i verden, kan du træde til uden tøven.