Førstehjælpskursus i Køge

Ved du hvordan du skal håndtere en nødsituation på arbejdspladsen? Med et førstehjælpskursus fra First-8, lærer du alle de livreddende teknikker, så du står stærkere og mere selvsikkert i tilfælde af, at en kollega skulle falde om eller komme til skade. Bestil dit førstehjælpskursus på Sjælland allerede i dag og få et skræddersyet kursus med certificerede instruktører.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Førstehjælpskursus af høj kvalitet

Når du og din arbejdsplads bestiller et af vores førstehjælpskurser, er I garanteret et kursus af høj kvalitet. Vi anvender udelukkende certificerede instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret.

Undervisningen bærer bl.a. præg af instruktørernes erfaringer fra det virkelige liv, og de sørger altid for, at du føler dig tryg under hele forløbet. Foruden teorien og de livreddende færdigheder, er det vigtigt, at du kan bevare det fulde overblik og handle trygt og sikkert i enhver situation.

Vores førstehjælpskursus i Køge er tilrettelagt således, at det består af en teoretisk og en praktisk del. På den måde får I det bedste fra begge verdener, og vi ved af erfaring, at vores kursister lærer bedst ved denne type undervisning.

Efter et førstehjælpskursus i Køge vil du og dine kollegaer være i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, anvende en hjertestarter, ringe 112 og bevare overblikket over situationen indtil hjælpen når frem.

Det skal være sikkert at gå på arbejde, og derfor gør vi alt for, at I er godt rustet til at håndtere nødsituationer, uanset om de opstår på arbejdspladsen eller i det offentlige rum, såsom ved Køge Marina eller Køge Torv.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi skræddersyer kurset for dig

Når du bestiller et førstehjælpskursus hos os, går vi altid ind og skræddersyer kurset, så det passer til den virkelighed, du møder på arbejdet. Der findes forskellige brancher med forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at du og dine kollegaer ved, hvordan I skal agere, hvis uheldet skulle være ude.

Kurset behøver ikke nødvendigvis blive afholdt på virksomhedens adresse. Hvis I ønsker, at det skal holdes andetsteds, kan det sagtens lade sig gøre. Vi kommer til jer med alt vores udstyr, uanset lokation. 

Vores førstehjælpskursus i Køge er som nævnt særdeles værdiskabende for arbejdspladsen og samfundet som helhed. Jo flere som består et førstehjælpskursus, jo sikrere bliver det at færdes i samfundet. Forestil dig at kunne træde til, hvis en turist falder om ved Køge Rådhus eller under en svømmetur i Køge Bugt - dine nyerhvervede færdigheder er guld værd.