Førstehjælpskursus i Kalundborg

Ved du, hvordan du giver hjertemassage, eller anvender en hjertestarter? Med et førstehjælpskursus fra First-8, bliver du i stand til at redde liv - uanset om det er på arbejdspladsen, derhjemme eller i det offentlige rum. Det er aldrig til at forudsige, hvornår en ulykke finder sted, og derfor er det guld værd at vide, hvordan du skal handle. Tilmeld din arbejdsplads et førstehjælpskursus på Sjælland og stå stærkere.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Mere end 15 års erfaring inden for førstehjælp

Når du tilmelder dig vores førstehjælpskursus i Kalundborg, er du sikret et højt undervisningsniveau med certificerede instruktører. Alle vores dygtige instruktører har en baggrund fra Forsvaret, hvorfor undervisningen vil bære præg af virkelighedsnære eksempler. Det er vores største ønske at udbrede kendskabet til livreddende førstehjælp, så arbejdspladsen og samfundet som helhed føles endnu mere trygt at færdes i.

Du og dine kollegaer bliver undervist i en teoretisk del, der efterfølgende suppleres med praktiske øvelser - på den måde får I mulighed for at afprøve den lærte teori på hinanden og på førstehjælpsdukker.

Efter kurset vil du være i stand til at give hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst sideleje, ringe 112, anvende en hjertestarter og bevare det fulde øjeblik indtil lægebilen, eller anden hjælp når frem.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi skræddersyer kurset og kommer til dig

Så snart du har tilmeldt din arbejdsplads vores førstehjælpskursus i Kalundborg, går vi i gang med at skræddersy kurset, så det opfylder jeres behov og tager højde for de risici, I møder i jeres branche. For os er det vigtigt, at I ved hvordan, I skal håndtere en nødsituation, hvis uheldet skulle være ude. Derfor gælder det om at ruste jer, uanset om I  arbejder i en tømrervirksomhed, på kontor eller i restaurationsbranchen.

Livreddende førstehjælpsteknikker er uvurderlige, og uanset hvor du befinder dig, er du rustet til at kunne træde til og potentielt set redde et andet menneskes liv. Det er for mange en grænseoverskridende situation at stå i, og derfor lægger vi vægt på, at du føler dig tryg og selvsikker til at håndtere enhver hændelse.

Forestil dig at kunne træde til, hvis en person falder om med hjertestop i Kalundborg gågade eller på Kalundborg Museum. Hver gang en person træder til og yder førstehjælp, øges chancen for overlevelse.