Gratis Sikkerhedstjek for Virksomheder

Velkommen til vores gratis sikkerhedstjek for virksomheder! Vi er eksperter inden for brandsikkerhed, førstehjælp og serviceaftaler og er dedikeret til at hjælpe dig med at beskytte dine ansatte og din virksomhed.

3 gode grunde til at sige ja

Image

25% af virksomheder må lukke

Statistikker viser, at 25% af virksomheder, der har været udsat for brand, må lukke efterfølgende. Det kan undgås med enkle tiltag. Ved at gennemføre vores sikkerhedstjek kan du identificere områder, hvor din virksomhed kan forbedre sin sikkerhed og forebygge potentielle risici.

Image

Nemt og overskueligt

Vi giver dig et let overblik over din virksomheds brandsikkerhed og medarbejdernes personlige sikkerhedsniveau og kommer med konkrete anbefalinger for, at leve op til lovgivningen.

Image

Du behøver ikke særlig viden

Få større tryghed ved, at din virksomhed er sikker og godkendt. Du vil også få en bedre forståelse af de lovpligtige krav, du skal opfylde, samt praktisk viden om sikkerhedskravet for netop jer.

Gratis eftersyn af jeres virksomhed

Hvordan fungerer det?

Vores sikkerhedstjek er en nem og hurtig måde at vurdere din virksomheds sikkerhedsniveau.

Du behøver ikke at være en ekspert inden for emnet - vi guider dig hele vejen!

Du vil blive præsenteret for en række spørgsmål om din virksomhed, der dækker områder som brandbekæmpelse, førstehjælp, serviceaftaler og hjertestartere. Når du har gennemført testen, vil vi give dig en detaljeret rapport med anbefalinger til forbedring.

Start Sikkerhedstjek Nu
Image

Er du klar til at tage skridtet mod en sikrere arbejdsplads?

Gennemfør vores gratis sikkerhedstjek nu og find ud af, hvordan du kan optimere din virksomheds sikkerhed og beskytte dine ansatte. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte dine resultater med en af vores eksperter. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en sikrere arbejdsplads!