Vedligeholdelse af hjertestarter

Det er vigtigt at vedligeholde sin hjertestarter for at sikre, at den fungerer optimalt. Når det drejer sig om liv eller død, er der ingen tid at spilde.

Du kan selv foretage eftersyn af hjertestarteren eller vælge at overlade det til fagfolk. Vidste du, at du kan tilkøbe en serviceaftale gennem First-8, og dermed overlade vedligeholdelsen til os? Vi sørger for, at den virker 24 timer i døgnet - det eneste du skal gøre, er at tjekke at den hænger korrekt, og at den ikke er beskadiget uden på.

Reservedele til din hjertestarter

Vælger du selv at stå for vedligeholdelsen af din hjertestarter, er det ind i mellem nødvendigt at købe nye reservedele. Batterier og elektroder holder nemlig ikke evigt. Hos First-8 finder du et bredt udvalg af batterier og elektroder fra forskellige mærker.

Vi anbefaler altid at notere udløbsdatoen på batteriet og elektroderne, så det er nemmere at holde styr på, hvornår de skal udskiftes.

Fordele med en serviceaftale

Vi kan sagtens forstå dig, hvis du vælger at tilkøbe en serviceaftale. Der er nemlig mange fordele forbundet med det. Først og fremmest holder vi altid styr på, at din hjertestarter er fuldt funktionsdygtig med et opladt batteri og friske elektroder. - Køb hjertestarter service aftale her

Altid med et opladt batteri

Vi giver dig besked, når din hjertestarters batteri er ved at udløbe, hvorefter vi sender et nyt til dig.

Altid friske elektroder

Vi holder øje med holdbarheden på dine elektroder, og fremsender dig et par nye i god tid inden udløb.

Har din hjertestarter været i brug

Når hjertestarteren har været i brug, sender vi dig det nødvendige tilbehør, der skal til for at hjertestarteren er klar igen.

Ingen uforudsete udgifter

Glem alt om uforudsete udgifter. Her betaler du kun et fast årligt beløb på din serviceaftale.

Køb hjertestarter service aftale her

Tryghed og sikkerhed

Hvad enten hjertestarteren er i privat- eller erhvervsregi, er der ofte nogen, som har ansvaret for hjertestarteren. Det kan være en tung byrde at stå med.

Dertil kan der hurtigt opstå forvirring om, hvornår der skal skiftes elektroder, eller hvornår batteriet sidst blev skiftet. Og hvad nu hvis dem med ansvaret bliver syge, flytter eller stopper i virksomheden – hvem har så styr på hjertestarteren? Med en serviceaftale er du sikret kontinuerligt vedligeholdelse af din hjertestarter.

Hjertestarter vedligeholdelse og eftersyn - ring i dag

En serviceaftale er din sikkerhed for, at din hjertestarter altid er klar til at redde liv. Ring eller skriv til os, så giver vi dig gerne et tilbud på både hjertestarter, varmeskab, hjertestarterkursus og serviceaftale i én og samme pris.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt vores kundeservice: +45 42 90 92 92

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.