Kursus i brug af hjertestarter

Chancen for overlevelse ved hjertestop øges med 60%, hvis patienten får stød med en hjertestarter. Men en hjertestarter har ingen værdi, hvis brugeren ikke ved, hvordan hjertestarteren benyttes. Bliv tryg og opnå en god portion selvsikkerhed med et kursus i hjertestartere gennem First-8
Førstehjælp til jeres behov
Vores mål er at udbrede kendskabet til førstehjælp, fordi vi ved – qua vores baggrund i Forsvaret – at færdigheder inden for førstehjælp betyder forskellen mellem liv og død. Hvert sekund tæller. I First-8 vil vi gerne dele vores viden og faglige kompetencer inden for livreddende førstehjælp, så vi sammen kan skabe et mere sikkert Danmark.
Lær at bruge en hjertestarter

På kurset lærer du om:

Hvad er livreddende førstehjælp
Alarmering
Er personen i livsfare
Hvad er en hjertestarter
Hvordan bruger man en hjertestarter
Klargøring af hjertestarter
  Stå stærkt med et kursus i hjertestarter
  Alle kan lære førstehjælp, og alle skal være trygge ved at give førstehjælp.
  Sammen kan vi gøre en livreddende forskel for en kollega, et familiemedlem eller en fremmed på gaden. Det er den filosofi, vi arbejder ud fra, og det er den følelse, vi giver kursisterne med hjem.

  Med et kursus i brug af hjertestartere fra First-8 bliver du klædt på med både teoretiske og praktiske færdigheder, så du tør handle den dag, situationen skulle opstå. Du vil blive undervist af vores dygtige, certificerede instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret.

  First-8 er mere end kun førstehjælpskurser. Du kan også købe hjertestartere, brandudstyr og andet førstehjælpsrelateret udstyr i webshoppen.
  Vores instruktør kommer ud til jer
  Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp. Alle skal føle sig trygge og sikre ved at yde førstehjælp og anvende en hjertestarter, hvis situationen en dag skulle opstå.

  Det eneste du skal huske at medbringe til kurset, er dig selv. Vi medbringer nemlig alt, der skal bruges på kurset: Førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor osv.

  Vi glæder os til at høre fra dig

  Kontakt vores kundeservice: +45 42 90 92 92

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.