Installation af hjertestarter

For at flest mulige får gavn af hjertestarteren anbefaler vi at opsætte den udendørs i et hjertestarterskab uden lås. Skabet sørger for at beskytte hjertestarteren mod vind og vejr. Der findes flere typer skabe, alt efter hvor du vælger at placere hjertestarteren. På udsatte områder vil et metalskab være at foretrække, mens et plastskab er tilstrækkeligt i mindre udsatte områder med læ.

Overlad installationen til professionelle fagfolk

Du kan vælge at installere hjertestarteren selv eller få professionel hjælp. Når du bestiller en opsætning af hjertestarter gennem os, sender vi en autoriseret tekniker ud, som sørger for en professionel opsætning.

Fordelene ved at overlade opsætningen til en professionel er, at installationen overholder de gældende lovkrav, og du behøver ikke bekymre dig om, om hjertestarter og skab nu er opsat korrekt. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om muligheden for professionel opsætning eller hvis du vil købe en hjertestarter

Spar bekymringerne med en serviceaftale

Du har sikkert masser at se til på din arbejdsplads, og måske har du ikke altid overskud til at tjekke, om alt på hjertestarteren nu også fungerer ordentligt. Med en serviceaftale overlader du alt ansvaret omkring vedligeholdelse og eftersyn til os. Vi sørger for, at din hjertestarter er fuldt funktionsdygtig og altid klar til at redde liv uanset hvad tid på døgnet, der er tale om. Læs mere om vores serviceaftale her.

Mangler du reservedele til hjertestarteren?

Batteri og elektroder holder ikke evigt, men har en udløbsdato. Det er vigtigt at overholde udløbsdatoen og ikke overskride den, da hjertestarteren ellers vil miste sin funktion. Hos First-8 finder du et bredt udvalg af både batterier og elektroder fra forskellige førende mærker, såsom Philips, Defibtech, Mediana og Cardiac.

Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring installation, vedligeholdelse eller hjertestartere generelt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt vores kundeservice: +45 42 90 92 92

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.