Hjertestarterkursus

Bliv klædt på til at redde liv og skab en sikker og tryg hverdag på arbejdspladsen med et hjertestarterkursus fra First-8. Hvert kursus skræddersys den enkelte virksomhed. Vi dækker naturligvis hele Danmark og kommer til jer uanset lokation.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Hjertestarterkursus for virksomheder

På hjertestarterkurset lærer du og dine kollegaer at anvende en hjertestarter i tilfælde af, at en kollega eller anden person falder om med hjertestop. Effektiv, sikker og korrekt anvendelse af en hjertestarter har stor betydning for overlevelse ved hjertestop. - På alle måder er et hjertestarterkursus og et førstehjælpskursus det samme, og du kan læse mere om emnet her: First-8 Førstehjælpskursus

Det er ikke kun arbejdspladsen, som får stor gavn af din viden. Også privat og offentligheden har stor værdi af dine uvurderlige kompetencer. Du har helt sikkert stødt på en hjertestarter i det offentlige rum. Men ved du hvordan du anvender den, hvis uheldet er ude? Hvis ikke, anbefaler vi, at du køber et hjertestarterkursus allerede i dag.

Undervisning af soldater

På kurset undervises I af soldater fra Forsvaret, som har haft førstehjælp helt inde på livet. Med over 15 års erfaring med livreddende teknikker er vores kompetente, certificerede undervisere klar på at introducere jer i brugen af en hjertestarter samt hvordan I håndterer hele situationen.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Bestil hjertestarterkursus i dag

Når du køber et hjertestarterkursus hos First-8, bliver du klædt på til at anvende en hjertestarter. Vores hjertestarterkursus er et ideelt supplement til vores populære førstehjælpskurser. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle, som har adgang til en hjertestarter, tager et hjertestarterkursus. Det viser sig nemlig, at flere tør træde til, hvis de har kendskab til brugen af en hjertestarter.

Vores hjertestarterkursus tager kun 45 minutter. På den tid sørger vi for, at du får en grundig introduktion til din hjertestarter. Du lærer alt det praktiske om vedligeholdelse – lige fra hvordan du skifter batteri, til hvordan du tjekker holdbarheden på elektroderne. Der vil også være fokus på teori, samt konkrete øvelser i hvordan hjertestarteren anvendes, og hvordan du sætter elektroder på brystet.

Hjertestarterkursus pris

Prisen afhænger af, hvor mange deltagere I er på kurset. Ring til os på 42 90 92 92 eller kontakt os for at få en pris.

Vil du høre mere om vores hjertestarterkursus? Så tøv ikke med at kontakte os. Vidste du, at du også kan købe en hjertestarter gennem First-8? Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette til din arbejdsplads.

Ofte stillede spørgsmål om hjertestarterkusus (FAQ)

Hvad er et hjertestarterkursus?

På et hjertestaterkursus lærer du at udføre førstehjælp med en hjertestarter.