Førstehjælpskursus Vejle - Få livsvigtige færdigheder

Skulle der opstå en nødsituation, hvor du er den nærmeste, som er til stede på ulykkesstedet, giver et førstehjælpskursus fra First-8 dig færdigheder og selvtillid til at redde liv. Det er aldrig til at vide, hvornår en ulykke finder sted, og derfor er tiden som kursist hos First-8 godt givet ud. Tilmeld din virksomhed et førstehjælpskursus i Vejle allerede i dag.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skræddersyede kurset til den enkelte

Vi går højt op i at skræddersy hver enkelt førstehjælpskursus i Vejle, så det passer til den enkelte virksomhed. For os er det meget vigtigt, at I klædes på til den virkelighed, I møder, når I går på arbejde. Vi kigger først og fremmest på, hvilke risici der er forbundet med den branche, I arbejder i, hvorefter vi tilrettelægger undervisningen herefter.

Al undervisning foretages af vores dygtige, certificerede undervisere, som har en baggrund fra Forsvaret. Med mere end 15 års erfaring inden for førstehjælp, kan du forvente virkelighedsnære eksempler, der tilsammen med dybdegående teori og praktiske øvelser gør dig i stand til at træde til, hvis en person falder om med hjertestop i Vejle Kunstmuseum eller i Økolariet.

Når du har bestået et First-8 førstehjælpskursus i Vejle, vil du være i stand til at give hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst sideleje, anvende en hjertestarter, alarmere 112 og bevare det fulde overblik indtil hjælpen når frem.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Gør arbejdspladsen til et sikkert sted at være

Så snart du tilmelder dig og dine kollegaer First-8’s førstehjælpskursus i Vejle, er I et skridt nærmere at være en tryggere arbejdsplads. Det er aldrig til at vide, hvornår en ulykke indtræffer, og derfor er rart at vide, at man er omgivet af kolleger, som kender til de livreddende teknikker. Udover at blive klædt på til at redde liv, vil du opleve større selvtillid, som er uundværlig i en presset situation. Her er det vigtigt, at kunne bevare overblikket, indtil hjælpen når frem.

Det er helt op til jer selv at vælge, hvor I ønsker at afholde jeres førstehjælpskursus i Vejle. Om I vælger et selskabslokale, sportshal eller et af Vejles mange forsamlingshuse, er ikke afgørende for kursets kvalitet. Vi medbringer nemlig alt lige fra førstehjælpsdukker og forbinding til hjertestartere og førstehjælpskasser.

Førstehjælp gavner ikke kun arbejdspladsen, men derimod samfundet som helhed.