Førstehjælpskursus i Randers

Ved du hvordan du skal reagere, hvis du kommer ud for en situation, hvor du er nødsaget til at give førstehjælp til et andet menneske? Med et førstehjælpskursus fra First-8 bliver du klædt på til at stå stærkere i en nødsituation. Se udvalget af forskellige førstehjælpskurser og find det, der passer bedst til din arbejdsplads.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Undervisning af høj kvalitet

Når du booker et førstehjælpskursus i Randers, er du altid garanteret undervisning af høj kvalitet. Al undervisning foretages nemlig af professionelle, certificerede soldater. I løbet af undervisningen vil du komme helt tæt på, når underviserne deler historier og eksempler fra det virkelige liv.

Efter et bestået førstehjælpskursus i Randers vil du være i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, bevare det fulde overblik og anvende en hjertestarter. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og selvsikker i enhver situation. For at handle korrekt gælder det om at holde hovedet koldt og bevare roen, indtil hjælpen når frem.

Udover at skabe en sikker arbejdsplads vil det offentlige rum ligeledes have stor gavn af dine livreddende teknikker. Måske bliver det nødvendigt at udøve førstehjælp i Randers Regnskov, eller hvis en person falder om i Klatreparken eller ved Memphis Mansion Elvis Museum.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Et førstehjælpskursus der tilpasses jeres ønsker

Et uheld kan ske alle steder og i alle virksomheder. Hvorfor ikke ruste virksomheden og sende alle medarbejdere på et førstehjælpskursus i Randers? Hos First-8 har vi specialiseret os i at skræddersy kurset, så det imødekommer jeres dagligdag på arbejdspladsen.

Uanset om I er en detailvirksomhed eller arbejder inden for restauration, tilpasses kurset, så I er rustet til at kunne modstå de risici, I potentielt set kan støde på, når I går på arbejde..

Om kurset afholdes på arbejdspladsen eller andetsteds, er helt op til jer. Vi sørger for at medbringe alt relevant udstyr. Det eneste I skal, er at møde talstærkt op, så endnu flere får mulighed for at lære at give livreddende førstehjælp.