Førstehjælpskursus Nykøbing Falster

Det er aldrig til at vide, hvor og hvornår der opstår en livreddende situation. Skab en tryggere hverdag på arbejdspladsen med et førstehjælpskursus fra First-8. Når du booker et førstehjælpskursus i Nykøbing F gennem os, får din virksomhed et unikt kursus, som er skræddersyet efter jeres behov.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Lær førstehjælp af professionelle soldater

Med over 15 års erfaring inden for førstehjælp ved vi, hvad der skal til for at sammensætte et solidt kursus. Vi lægger stor vægt på, at alle kursister går herfra med en ordentlig portion selvtillid i rygsækken, som gør dem i stand til at træde til og bevare overblikket på en tryg og rolig måde.

Underviserne består udelukkende af professionelle soldater, som mere eller mindre har haft førstehjælp helt inde på livet. For at skabe det bedste læringsmål har vi valgt at kombinere teoretiske og praktiske øvelser. På den måde får du det bedste fra begge verdener, og vi ved af erfaring, at denne metode virker.

Når du og dine kollegaer har bestået et førstehjælpskursus i Nykøbing F, bliver I i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, anvende en hjertestarter, lægge en person i aflåst sideleje, alarmere 112 og bevare et roligt overblik, indtil hjælpen når frem.

Hvis en person falder om med hjertestop i Guldborgsund Zoo eller i Nykøbing Falster gågade ved du, hvordan du skal træde til og udøve livreddende førstehjælp.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi tilpasser altid førstehjælpskurset til din arbejdsplads 

Uanset om du og dine kollegaer skal have genopfrisket den basale førstehjælp eller lære det hele fra start, tilrettelægger vi altid kurset, så det passer efter jeres behov. Vi har gennem årenes løb specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, som afspejler de risici, I kan blive udsat for i virksomheden. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget - vi skal nok tilrettelægge det hele og medbringe relevante redskaber såsom førstehjælpsdukke, hjertestarter, forbindinger og lign.

Om du vælger at afholde kurset på arbejdspladsen, i den lokale sportshal eller et tredje sted er helt op til jer. Så længe I møder talstærkt op, sørger vi for resten.

Med et bestået førstehjælpskursus i Nykøbing F gør du ikke kun arbejdspladsen til et tryggere sted at være. Samfundet har også stor gavn af dine nye livreddende teknikker såvel som din private omgangskreds. En nødsituation kan opstå uanset om du befinder dig hjemme, på Nykøbing F Brandmuseum eller i Middelaldercenteret. 

Jo hurtigere du kan træde til, jo større er sandsynligheden for, at vedkommende overlever uden varige mén.