Førstehjælpskursus i Kolding

Har du styr på dine førstehjælpsteknikker? Eller skal de genopfriskes? Med et førstehjælpskursus fra First-8 bliver du rustet til at kunne træde til og redde liv i tilfælde af, at en nødsituation skulle opstå. Tilmeld din virksomhed et skræddersyet førstehjælpskursus i Jylland og modtag undervisning af professionelle instruktører.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Lær at redde liv med et skræddersyet førstehjælpskursus

Klæd dig selv og dine medarbejdere på med et skræddersyet førstehjælpskursus fra First-8. Vi har specialiseret os i at tilpasse kurset, så det passer til virksomheden. Der er stor forskel på de forskellige virksomhedsbrancher, og derfor ser vi det som en naturlig ting at tilrette kurset herefter. 

Uanset om du booker et førstehjælpskursus i Kolding eller i en anden dansk by, er du garanteret undervisning på højt plan med både teoretiske og praktiske øvelser. Alle instruktører har en baggrund fra Forsvaret, hvorfor undervisningen ofte bærer præg af virkelighedsnære eksempler.

Udover at lære de livreddende teknikker som at give hjertemassage, kunstigt åndedræt og lægge en person i aflåst sideleje, lærer du at bevare det fulde overblik, indtil hjælpen når frem. Dette gælder uanset om en person falder om i Kolding Storcenter eller nær SDU Kolding.

Du bestemmer selv, hvor kurset skal afholdes. Om det er på arbejdspladsen, den lokale krog eller i sportshallen er helt op til dig. Vi sørger nemlig for at medbringe alt, hvad der skal bruges på kurset, herunder førstehjælpsdukker, hjertestartere og andet materiale.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vær med til at skabe et sikkert samfund

Livreddende teknikker er guld værd - ikke kun på arbejdspladsen, men også privat og i det offentlige rum. Jo flere som kan give førstehjælp, jo sikrere bliver det at gå på arbejde. Når du færdes i det offentlige rum, kan dine uvurderlige færdigheder blive bragt i spil og være grunden til, at et andet menneske lever videre.

Det kan være enormt angstprovokerende at stå med et andet menneskes liv mellem hænderne. Derfor lægger vi stor vægt på, at du føler dig selvsikker og godt rustet, til at kunne træde til og yde førstehjælp, uanset om du besøger Kolding Hus eller Trapholt kunstmuseum.