Førstehjælpskursus i Ikast - Professionel undervisning

Hvordan skal du reagere, hvis et andet menneske falder om med hjertestop? Med et førstehjælpskursusfraFirst-8, sørger vi for at ruste dig, så du altid kan træde til i tilfælde af en ulykke. Uanset du booker dit førstehjælpskursus i Jylland eller et andet sted i Danmark, får du samme høje niveau og kvalitet, som kendetegner vores kurser.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Stå stærkere med et skræddersyet førstehjælpskursus i Ikast

Så snart du booker et førstehjælpskursus i Ikast til din virksomhed, kan du regne med et kursus, som er skræddersyet, så det passer til de udfordringer og risici du og dine medarbejdere kan komme ud for, når I møder ind på arbejde. Vi har igennem mere end 15 år specialiseret os i at skræddersy hver enkelt førstehjælpskursus - for ingen brancher er ens, så hvorfor skulle vores kurser være det?


Som kursister vil I blive udsat for en god portion teoretisk undervisning kombineret med en række praktiske øvelser, hvor I øver jer på dukker og på hinanden.

Når du har bestået et førstehjælpskursus fra First-8, vil du være i stand til at give hjertemassage, anvende en hjertestarter, lægge en person i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt, ringe 112 og bevare det fulde overblik indtil hjælpen når frem.

Vi lægger stor vægt på, at du er tryg i en livreddende situation. Derfor er vi særlig opmærksomme på at give vores kursister en ordentlig portion selvtillid, så de står stærkere i tilfælde af, at en person f.eks. falder om med hjertestop i Ikast svømmecenter eller nær Ikast kirke.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Undervisning foretages af tidligere soldater

Vores certificerede undervisere har alle en baggrund fra Forsvaret, hvorfor alle vores kurser bærer præg af virkelighedsnære eksempler. Du vælger selv, om kurset skal afholdes på arbejdspladsen eller et andet sted - vi sørger for at medbringe alt lige fra undervisningsmateriale til dukker og hjertestartere.

Så snart du booker et førstehjælpskursus i Ikast, er du et skridt nærmere at gøre din arbejdsplads mere sikker. Det er dog ikke kun dine kollegaer, som drager fordel af de livreddende teknikker. Også hjemmet og det offentlige rum vil have gavn af dine uvurderlige færdigheder. Forestil dig at kunne træde til, hvis et andet menneske kommer til skade i Skulpturparken, eller får det dårligt i Strøgcentret - vedkommende vil være dig evigt taknemmelig.