Førstehjælpskursus i Holstebro - Lær at redde liv

Hvis du pludselig kommer til at stå i en situation, hvor det drejer sig om liv eller død, er det naturligt, at der kan opstå en vis grad af usikkerhed. Med et førstehjælpskursusfra First-8 vil du stå stærkere i en livreddende situation. Bestil et førstehjælpskursus i Jylland og gør din arbejdsplads og omgivelser til et sikrere sted at færdes.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skræddersyet undervisning i trygge rammer

En ulykke kan sjældent forudses, og derfor er det guld værd at være forberedt på selv det værste. Det kan være, at du besøger Holstebro Kunstmuseum eller går tur langs Holstebro Lystanlæg og en person pludselig falder om med akut hjertestop - her ved du, hvordan du skal tackle situationen. Udover at kunne de basale livreddende teknikker, er det lige så vigtigt at gå selvsikkert til værks.

På vores førstehjælpskursus i Holstebro vil du både modtage teoretisk undervisning samt tage del i en række praktiske øvelser, da vi har erfaret, at vores kursister lærer bedst på denne måde. Vi har endvidere specialiseret os i at skræddersy vores kurser, så de passer til den enkelte branche. Vi lægger stor vægt på, at gennemgå de scenarier og risici, som I kan komme ud for, når I møder ind på arbejdet - uanset om I er i IT- eller byggebranchen.

Det er helt op til jer at afgøre, hvor førstehjælpskurset skal afholdes. Er I en større virksomhed, kan det f.eks. være en fordel af afholde kurset i en hal, konferencesal eller måske i et forsamlingshus. Vi sørger for at medbringe alt til undervisningen - I skal blot sørge for at møde talstærkt op.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Gå herfra med værdiskabende færdigheder og selvsikkerhed

Hos First-8 kommer vi godt rundt om det hele. Når du booker et førstehjælpskursus i Holstebro, er du garanteret undervisning af vores dygtige, certificerede undervisere, som alle har en baggrund fra Forsvaret.

Her lærer du både at give hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst sideleje, anvende en hjertestarter og bevare overblikket indtil lægebilen eller ambulancen når frem på ulykkesstedet.

Vi giver os god tid, og sørger altid for at alle er med. Det er vigtigt, at du går herfra med selvsikkerhed, så du hurtigt kan træde til og yde førstehjælp i tilfælde af, at en person kommer til skade i Holstebro midtby eller får et ildebefindende i Musikteatret.

Vi kan ikke andet end klappe i hænderne, når endnu et hold kursister har bestået et af vores førstehjælpskurser i Holstebro. Udover at få en sikrere arbejdsplads har samfundet og dine private omgivelser også en stor gavn af dine færdigheder.