Førstehjælpskursus i Holbæk - Skræddersyet kursus

Det er aldrig til at vide, hvornår du står overfor, at skulle redde et andet menneskes liv. Med et førstehjælpskursus fra First-8 står du stærkere, hvis du kommer ud for en livreddende situation. Bestil et førstehjælpskursus i Holbæk og bliv undervist i at redde liv af vores certificerede undervisere fra Forsvaret.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Vi skræddersyer kursus til dig og din virksomhed

Hos First-8 brænder vi for at udbrede kendskabet til førstehjælp. Jo flere som er i stand til at redde liv, jo tryggere bliver det at gå på arbejde og færdes ude i samfundet. Som kursist hos First-8 får du en god blanding af både teoretisk og praktisk undervisning af certificerede undervisere fra Forsvaret. Vi har erfaring med at den bedste læring opnås ved at kombinere teori med praktiske øvelser.

Med et bestået førstehjælpskursus i Holbæk, vil du være i stand til at yde hjerte-lunge-redning, lægge en person i aflåst sideleje, anvende en hjertestarter, alarmere 112 samt bevare overblikket indtil ambulancen når frem.

Med over 15 års erfaring inden for førstehjælp har vi specialiseret os i at skræddersy hvert enkelt kursus, så det matcher de risici, der er forbundet med arbejdspladsen. F.eks. møder en stilladsarbejder andre risici end en kontoransat, og dette har vi selvfølgelig med i overvejelserne, når vi planlægger jeres førstehjælpskursus i Holbæk.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Bliv klædt på til at redde liv

Når det handler om liv eller død tæller hvert sekund. Det værste du kan gøre, er ikke at gøre noget. Når du yder førstehjælp til en person, som f.eks. er faldet om med hjertestop ved Holbæk Havn, øges chancen for overlevelse markant, så snart du påbegynder hjerte-lunge-redning.

Det er ikke kun arbejdspladsen, som har gavn af dine livreddende teknikker. Holbæk bliver en tryggere by at færdes i, og uanset hvor du befinder dig i verden, kan din dyrebare viden være med til at redde liv.

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at få genopfrisket din viden omkring førstehjælp, er pengene til kurset godt givet ud.