Førstehjælpskursus i Hjørring - Professionel undervisning

Ved du hvordan du skal træde til, hvis der opstår en nødsituation? Med et førstehjælpskursus fra First-8 lærer du alle de nødvendige livreddende teknikker, samtidig med at du kan agere trygt og komfortabelt. Bestil jeres førstehjælpskursus i Hjørring allerede i dag og stå stærkere i en nødsituation.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Vi skræddersyr altid kurset

Hos os er ingen førstehjælpskurser ens. Hvorfor skulle de være det, når virksomheder er forskellige? Derfor skræddersyr vi altid vores kurser, så de passer lige præcis jeres branche og de risici, I kan møde, når I møder ind på arbejde.

På vores førstehjælpskursus i Hjørring vil I blive undervist både teoretisk, samtidig med at I gennemgår en række praktiske øvelser. Vi mener nemlig, at vores kursister lærer bedst, når teori og praktisk kombineres.

Det er ikke kun arbejdspladsen, som får gavn af dine færdigheder. Nej, hele samfundet nyder godt af dine uundværlige livreddende teknikker. Hvis en person falder om i Hjørring gågade eller i Nordsøen Oceanarium, kan du hurtigt og trygt træde til for at tilse personen og udøve førstehjælp. Uanset hvad vil et førstehjælpskursus i Hjørring være godt givet ud.

Er du ejer af en større arbejdsplads, kan det være en fordel at afholde kurset et andet sted, såsom i et forsamlingshus eller konferencelokale. Uanset virksomhedens størrelse er I velkommen til at afholde kurset andetsteds. Vi sørger for at medbringe alt nødvendigt udstyr, såsom undervisningsmateriale, førstehjælpsdukker og hjertestartere.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Undervisning af høj kvalitet fra soldater

Du vil blive undervist af vores dygtige, certificerede undervisere, som har haft førstehjælp helt tæt på livet. Alle undervisere har nemlig en baggrund fra Forsvaret, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel i sig selv.

På førstehjælpskurset i Hjørring vil I blive undervist i de grundlæggende livreddende teknikker, herunder kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst sidelejde, anvende en hjertestarte, give hjertemassage, alarmere 112 og bevare det generelle overblik, indtil hjælpen når frem.

For mange kan førstehjælp være enormt grænseoverskridende, og mange føler ofte sig utrygge. Derfor lægger vi særligt vægt på, at alle kursister går herfra med en god porten selvtillid i rygsækken, så vedkommende føler sig sikker, hvis en kollega skulle komme ud for en ulykke på arbejdspladsen, eller hvis en medborger får hjertestop i Vennebjerg Golf- og Fiskepark.