Førstehjælpskursus i Helsingør - Undervisning fra Forsvaret

Skab tryghed blandt dine medarbejdere på arbejdspladsen med et førstehjælpskursus. På kurset lærer du at anvende de livreddende teknikker, som kræves under førstehjælp. Alle kan lære at redde liv, så der er ingen undskyldning for ikke at booke et førstehjælpskursus i Helsingør.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Mere end 15 års erfaring med førstehjælp

Du kan trygt booke jeres førstehjælpskursus i Helsingør gennem First-8. Med mere end 15 års erfaring inden for branchen ved vi, hvad der kræves. Vi har endvidere specialiseret os i at tilpasse kurset, så det passer til lige netop jeres branche. Derved står I endnu stærkere, såfremt du eller dine medarbejdere, skulle komme ud for en livreddende situation.

Med et bestået kursus skaber I ikke kun tryghed på arbejdspladsen. Nej, hele samfundet har gavn af jeres nyerhvervede, livreddende teknikker. Mange oplever at føle sig usikre, hvis de skal give førstehjælp. Derfor arbejder vi meget med at gøre vores kursister trygge og selvsikre ved hele situationen, så der ikke opstår tøven, såfremt en person eksempelvis skulle falde om med åndedrætsbesvær ved Helsingør Havn.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Du undervises af soldater fra Forsvaret

Vores certificerede undervisere har alle en baggrund som soldater fra Forsvaret, hvilket må anses som værende et kvalitetsstempel, da de alle har haft førstehjælp tæt inde på livet. For at ruste dig og din arbejdsplads bedst muligt består undervisningsformen af både teoretiske og praktiske øvelser, da denne læringsform har vist sig at være særligt givende.

Når kurset er overstået, vil du være i stand til at give kunstigt åndedræt, udøve hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, anvende en hjertestarter samt ringe 112 og bevare det fulde overblik.

Du vælger selv, hvor kurset skal afholdes - det f.eks. kan være i et konferencelokale, lokal kro eller sportshal. Så længe du sørger for lokalet, medbringer vi førstehjælpsdukke, hjertestarter og andet undervisningsmateriale.

Hvis en person får hjertestop ved eksempelvis Kronborg Slot, eller kommer til skade på Danmarks Tekniske Museum, kan du hurtigt træde selvsikkert til og yde førstehjælp, indtil den lægelige hjælp når frem. Dermed reduceredes den tilskadekommendes risiko for varige mén.