Førstehjælpskursus i Hedensted

Har du mod på at træde til, hvis du overværer en ulykke, hvor en person kommer til skade? Mange personer har berøringsangst, når det kommer til at yde livreddende førstehjælp. Med et førstehjælpskursus fra First-8 lærer du at agere komfortabelt og selvsikkert, hvis du en dag står overfor, at skulle redde et andet menneskes liv.

Når en person falder om med hjertestop, tæller hvert sekund for overlevelse. Vores førstehjælpskursus i i Hedensted hjælper dig med at stå stærkere, så du kan træde til med selvsikkerhed.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skab tryghed hvor end du befinder dig

Selvom vores førstehjælpskursus tager udgangspunkt i de risici, du kan møde på din arbejdsplads, kommer dine nye færdigheder til gavn for hele samfundet. Uanset om du kommer forbi Hedensteds ældste bygning, Hedensted Kirke, eller Hedensted Idrætsforening, er du klar til at træde til, hvis en person falder om med hjertestop og har brug for hjertemassage.

Du vil blive undervist af certificerede instruktører, der alle har en baggrund fra Forsvaret. Vores instruktører har en god portion erfaring i rygsækken, hvorfor undervisningen vil bære præg af virkelighedsnære eksempler. Undervisningen er en kombination af teori og praktiske øvelser, hvilket vi mener, danner de bedste forudsætninger for læring.

Når du har bestået førstehjælpskurset i Hedensted, vil du være i stand til at udøve hjertemassage, anvende en hjertestarter, give kunstigt åndedræt og lægge en person i aflåst sideleje. Derudover lærer du at bevare overblikket, kalde 112 og berolige evt. pårørende eller tilstedeværende indtil ambulancen når frem.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

15 års erfaring med skræddersyede kurser

Når du booker et førstehjælpskursus, skræddersyes det, så det passer til din arbejdsplads og branche. Med mere end 15 års erfaring ved vi, hvilke risici du kan stå over for, når du møder ind på arbejde. Og derfor ønsker vi at klæde dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi møder op med undervisningsmateriale, førstehjælpsdukker og hjertestartere - det eneste du skal tænke på er, at arbejdspladsen møder talstærkt op.

Hvis du nogensinde bliver vidne til en ulykke på Glud Museum eller i det lokale fitnesscenter, ved du, at du med sikkerhed kan træde til og udøve førstehjælp.