Førstehjælpskursus i Greve - Bliver selvsikker i livredning

Ved du hvordan du skal agere, hvis der opstår en nødsituation på din arbejdsplads? Hvis ikke, så kan det være en god idé at booke et førstehjælpskursus. Med et førstehjælpskursus i Greve lærer du og dine medarbejdere livreddende teknikker, som i sidste ende kan have betydning mellem liv eller død.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Høj kvalitet med certificerede instruktører

På vores førstehjælpskursus i Greve lærer du alle de grundlæggende teknikker inden for førstehjælp - teknikker som du kan bruge uden for arbejdspladsens vægge. Alle vores instruktører har en baggrund fra Forsvaret, hvilket undervisningen bærer præg af - her møder du nemlig eksempler fra det virkelige liv. Udover at modtage dybdegående teoretisk undervisning krydres kurser med en række praktiske øvelser, da vi mener, at mennesker lærer bedst, når teori og praksis kombineres.

Med et bestået kursus vil du være i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, bruge en hjertestarter, lægge en person i aflåst sideleje samt bevare roen og det fulde overblik indtil den lægelige hjælp ankommer.

Dine nye livreddende teknikker er guld værd for hele samfundet, og ikke kun på arbejdspladsen. Forestil dig at komme til undsætning ved Greve Marina eller hvis en person falder om med hjertestop ved Mosede Fort.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi kender til de fleste brancher

Alle virksomheder er forskellige, og derfor bør hver enkelt førstehjælpskursus tilpasses herefter. Med mere end 15 års erfaring har vi prøvet lidt af det hele. En dagligvarebutik udsættes ikke for de samme risici, som eksempelvis en produktions- eller maskinfabrik. Derfor skræddersyer vi altid vores kurser, så de passer til lige netop din virksomhed.

Er I en større virksomhed, er I velkommen til at afholde jeres førstehjælpskursus andetsteds, såsom et konferencecenter eller en sportshal.

At få dig til at føle dig tryg, når du yder førstehjælp, er en af vores vigtigste opgaver. Hvis du ikke kan bevare overblikket, og føler en stor grad af usikkerhed, kan det påvirke dine evner til at udøve de livreddende teknikker.

Skulle der pludselig opstå en situation, hvor en person kommer til skade i Waves eller Greve Svømmehal, har du selvtilliden og færdighederne til at agere sikkert og hurtigt.