Stå stærkt med et førstehjælpskursus i Ballerup

Med et førstehjælpskursus vil du lære de grundlæggende færdigheder, der kræves, for at kunne udøve livreddende førstehjælp. At redde et andet liv er uvurderligt, og de første minutter er ofte altafgørende for personens overlevelse og følgevirkninger. Det kan være ekstremt nervepirrende for de fleste at stå med en andens persons liv mellem hænderne, men med et førstehjælpskursus i Ballerup på Sjælland vil du, udover at lære de livreddende teknikker, opnå selvtillid til at stå stærkt i en livstruende situation.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Skræddersyet førstehjælp efter jeres behov

Alle virksomheder har forskellige behov, og dette lægger vi stor vægt på hos First-8. Derfor har vi specialiseret os i at skræddersy vores kurser, så de passer specifikt til virksomheden.

I vil modtage undervisning af vores dygtige certificerede instruktører, som alle har en baggrund som soldater fra Forsvaret. Vi kan derfor garantere dig for, at undervisningen bliver virkelighedsnær, når både teori og praksis kobles sammen.

Når du har gennemført et førstehjælpskursus i Ballerup fra First-8, har du opnået de grundlæggende færdigheder i at udøve livreddende hjælp herunder at give hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt og anvende en hjertestarter.

I vælger selv hvor jeres førstehjælpskursus afholdes. Uanset om det er på en lokal kro eller i Ballerup Hallen så sørger vi for alt udstyret heriblandt hjertestartere, dukker og undervisningsmateriale.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Gør gaderne endnu mere trygge med et førstehjælpskursus i Ballerup

Udover at skabe stor værdi i virksomheden, vil et førstehjælpskursus også komme byens borgere til gode. Jo flere som kender til de livreddende teknikker, jo større er sandsynligheden for overlevelse i tilfælde af, at en person falder om med hjertestop på gaden eller i Ballerup Gokartcenter.

Skulle du pludselig stå i en situation, hvor en person, eller måske endda et barn, kommer til skade i Leos Legeland i Ballerup, har du selvtilliden og færdighederne til at agere hurtigt og korrekt.