Førstehjælpskursus i Silkeborg

Har du styr på, hvordan du giver hjertelunge-redning i tilfælde af, at en kollega falder om på arbejdspladsen? Med et førstehjælpskursus i Silkeborg bliver du og dine kollegaer undervist i livreddende teknikker. Book et førstehjælpskursus fra First-8 allerede i dag og skab en sikrere hverdag på jobbet og privat.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Undervisning af certificerede instruktører

For os betyder et højt fagligt niveau alt, og når du booker et førstehjælpskursus i Silkeborg gennem First-8, er du altid garanteret undervisning af certificerede instruktører. Faktisk har alle vores instruktører en baggrund fra Forsvaret, hvorfor undervisningen ofte vil bære præg af virkelighedsnære eksempler. For at opnå den bedste læring har vi valgt at kombinere både teori og praktiske øvelser. Dertil lægger vi også vægt på, at du føler dig tryg og kan bevare overblikket, når du står over for en potentielt set kritisk situation.

Efter et bestået førstehjælpskursus i Silkeborg vil du og dine kollegaer bl.a. være i stand til at:

  • Give hjertemassage
  • Anvende en hjertestarter
  • Give kunstigt åndedræt
  • Lægge en person i aflåst sideleje
  • Bevare overblikket mens du ringer 112

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi skræddersyer hver enkelt førstehjælpskursus

Ingen arbejdspladser er ens, så derfor tilpasser vi altid hver enkelt førstehjælpskursus, så det imødekommer de risici, I potentielt set kan udsættes for, når I møder på arbejde. Vi har en løsning til alle, uanset om du kommer fra en produktionsvirksomhed, servicevirksomhed eller arbejder i restaurationsbranchen.

Du kan selv vælge, hvor kurset skal afholdes. Vi kommer til jer uanset om det er på arbejdspladsen, Vejlsøhus Hotel og konferencecenter eller i en af Silkeborgs mange sportshaller. Det eneste, I skal sørge for, er at møde talstærkt op. Vi medbringer naturligvis undervisningsmateriale, hjertestartere, førstehjælpsdukker, projektor etc.

Et førstehjælpskursus i Silkeborg er ikke kun med til at skabe et sikrere arbejdsmiljø. Dine uvurderlige nyerhvervede kompetencer vil også kunne bruges privat, eller når du færdes i offentligheden. Samfundet bliver et tryggere sted at færdes, når flere kan udøve førstehjælp. Forestil dig at kunne træde til, hvis en person falder om og får brug for kunstigt åndedræt nær Himmelbjerget i Silkeborg eller ved Silkeborg Bibliotek.