Førstehjælpskursus i Ringsted

Lær at træde til hvis uheldet er ude og en kollega, familiemedlem eller helt tredje får brug for livreddende førstehjælp. Hos First-8 får du og din virksomhed et unikt skræddersyet førstehjælpskursus, så I alle bliver i stand til at redde liv og bevare det fulde overblik.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Undervisning med et højt fagligt niveau

Du er altid garanteret et højt undervisningsniveau, når du bestiller et førstehjælpskursus i Ringsted gennem First-8. Vi har specialiseret os i at formidle livreddende teknikker i mere end 15 år. Du undervises udelukkende af certificerede instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret. I undervisningen kombineres både teori og praktiske øvelser, da vi har erfaret, at vores kursister lærer bedst på denne måde.

Efter et bestået førstehjælpskursus i Ringsted er du og dine kollegaer bl.a. i stand til at:

  • Give hjertemassage
  • Lægge en person i aflåst sideleje
  • Anvende en hjertestarter
  • Give kunstige åndedræt
  • Alarmere 112 og bevare overblikket

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og kan tage styringen, hvis uheldet er ude. Måske er du en tur i Ringsted Outlet, hvor en person pludselig falder om med hjertestop. Du ved, hvad du skal gøre i denne situation, fordi du er trænet og undervist i det.

Det kan også være, at du kommer ud for en livreddende situation nær Sct. Bendts Kirke eller ved Ringsted Galleriet, hvis en turist falder om, eller klager over stærke smerter i brystet.

Book et førstehjælpskursus i Ringsted og invester i en sikker og tryg arbejdsplads.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyede løsninger til dit behov

Hver enkelt virksomhed har deres egne unikke behov. Og derfor tilpasser vi altid førstehjælpskurset, så det imødekommer de risici, som I potentielt kan komme ud for, når du og dine kolleger møder ind på arbejde. Der er stor forskel på en produktionsvirksomhed, servicevirksomhed eller hvis du arbejder i restaurationsbranchen. Uanset hvad har vi en løsning til alle.

Du vælger selv, hvor kurset skal foregå. Vi kommer til jer uanset lokation, og medbringer selvfølgelig alt relevant undervisningsmateriale, førstehjælpsdukker, hjertestartere, forbindinger og projektor. Måske skal det afholdes i Ringsted Kongresscenter, hvis I er en større virksomhed, eller også er den lokale kro måske at foretrække, hvis I er en mindre privat virksomhed.