Førstehjælpskursus i Ringkøbing

Er du klar til at træde til og yde førstehjælp, hvis en kollega kommer ud for en ulykke på arbejdet? Med et førstehjælpskursus i Ringkøbing fra First-8 bliver du rustet til at udøve livreddende hjælp, samtidig med at du bliver i stand til at holde hovedet koldt og bevare det fulde overblik.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Praktisk og teoretisk undervisning på højt plan

Når du bestiller et førstehjælpskursus fra First-8, er du altid garanteret undervisning på højt plan af certificerede undervisere, som alle har en baggrund som soldat fra Forsvaret. Med over 15 års erfaring inden for branchen ved vi, hvad der virker. For at skabe et optimalt læringsmiljø har vi valgt at kombinere praktisk og teoretisk undervisning. Hver gang I har gennemgået en ny teori, skal I afprøve det på hinanden eller nogle af vores førstehjælpsdukker.

Vi lægger også stor vægt på, at du føler dig sikker og i stand til at bevare overblikket i tilfælde af, at en person f.eks. falder om med hjertestop i Ringkøbing gågade eller på Jettes Strudsefarm.

Efter et bestået førstehjælpskursus i Ringkøbing vil du være i stand til at:

  • Give hjertemassage og kunstigt åndedræt
  • Lægge en person i aflåst sideleje
  • Anvende en hjertestarter
  • Alarmere 112 og bevare overblikket indtil hjælpen når frem

Invester i fremtiden og skab en sikker arbejdsplads ved at tilmelde din arbejdsplads til et førstehjælpskursus i Ringkøbing allerede i dag.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Skræddersyede førstehjælpskurser til erhverv

Du kan altid forvente et skræddersyet kursus, når du booker et førstehjælpskursus i Ringkøbing gennem os. Der er stor forskel på de forskellige brancher, så vi finder det selvfølgelig naturligt, at kurset skal afspejle de risici I potentielt set kan blive udsat for, når I går på arbejde.

Det er helt op til jer at bestemme, hvor kurset afholdes. Vi kommer til jer, og sørger selvfølgelig for at medbringe det nødvendige udstyr, såsom førstehjælpsdukker, hjertestartere, forbindinger og en projektor til undervisningen.

Det er ikke kun arbejdspladsen, som får gavn af dine uvurderlige kompetencer. Jo flere som kan udøve førstehjælp, jo sikrere bliver det at færdes i samfundet. Forestil dig at kunne træde til, hvis en person falder om og kommer til skade på Søndervig Strand eller på Danmarks Flymuseum.