Førstehjælpskursus i Ribe

Forestil dig at en kollega falder om på arbejdspladsen, eller kommer ud for en ulykke. Ved du, hvordan du skal udøve hjerte-lungeredning eller forbinde vedkommende? Med et førstehjælpskursus fra First-8, bliver du i stand til at redde liv, hvis uheldet skulle være ude.

Vi vil gerne lære førstehjælp

Undervisning på højt plan af soldater

Når du bestiller et Førstehjælpskursus gennem First-8, er du garanteret undervisning på højt plan af certificerede undervisere. Vores undervisere har alle en baggrund fra Forsvaret, hvorfor undervisningen også bærer præg af eksempler fra det virkelige liv. For at skabe det bedste læringsmiljø stifter du bekendtskab med både en teoretisk og en praktisk del. Når du er undervist i teori, skal I gennem praktiske øvelser afprøve den lærte teori på hinanden og på de medbragte førstehjælpsdukker.

Efter et bestået førstehjælpskursus i Ribe kan du og dine kollegaer bl.a:

  • Give hjertemassage
  • Kunstigt åndedræt
  • Anvende en hjertestarter
  • Lægge en person i aflåst sideleje
  • Bevare overblikket indtil hjælpen når frem

Udover at gøre arbejdspladsen til et sikrere sted at være, vil de nye uvurderlige kompetencer komme hele samfundet og din private omgangskreds til gode. Du kan være årsagen til, at den ældre mand, som falder om ved Ribe Domkirke får flere år at leve i, eller kommer til undsætning, hvis en turist ved Ribe Vikingecenter pludselig kommer til skade.

Jo flere som kan udøve førstehjælp, jo bedre. Book et førstehjælpskursus i Ribe her på siden og stå stærkere med et kursusbevis i hånden.

Skal vi tage en snak om førstehjælpskursus?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Førstehjælpskursus skræddersyet til dig

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Unikke skræddersyede førstehjælpskurser

Hvert enkelt førstehjælpskursus i Ribe bliver skræddersyet, så det passer til lige netop din arbejdsplads. Der er stor forskel på, hvilke risici I potentielt set kan komme ud for, og derfor finder vi det naturligt at sammensætte kurset herefter.

Du vælger også selv, hvor kurset skal afholdes. Om det er på arbejdspladsen, et forsamlingshus eller en sportshal er helt op til jer. Vi sørger altid for at medbringe undervisningsmateriale, forbindinger, hjertestartere og førstehjælpsdukker.

For os er det vigtigt, at du er rustet til at redde liv, og dette indebærer også en god portion selvsikkerhed. I undervisningen lægger vi særlig vægt på, at du skal føle dig tryg og holde hovedet koldt - selv i tilspidsede situationer.