Filtre

    Hjertestarter

    Red liv alle steder

    Gør arbejdspladsen, hjemmet, sportsklubben eller uddannelsesstedet til et sikrere sted at færdes med en hjertestarter. Der findes ikke et sted, hvor en hjertestarter ikke kan placeres. Den er til stor gavn for alle omkring. Her på siden finder du hele udvalget af vores brugervenlige hjertestartere til private og erhverv.

    Mediana A15 AED - Udendørs hjertestarterpakke K35 Clark - En Intelligent Hjertestarter med Overvågning + K35 Skab

    Pakkeløsninger

    Se vores udendørs pakkeløsninger

    Placer din hjertestarter udenfor for maksimal synlighed

    Udendørs hjertestarterpakker

    Valg af hjertestarter

    Har du brug for vejledning? Giv os et kald: 42 90 92 92

    Køb en hjertestarter og skab mere tryghed

    Når du køber en ny hjertestarter gennem os, er vi altid klar på at vejlede dig i det bedste valg. Det kan nemlig være en udfordring at finde lige præcis den model, som opfylder jeres behov bedst muligt.

    Uanset om du køber en hjertestarter som privat eller erhverv, kræves der ingen baggrundsviden eller kursus. Vi anbefaler dog altid, at du supplerer med et hjertestarterkursus, som kan erhverves på blot en time. Dette er for at skabe mere tryghed under hele situationen, hvis du nogensinde kommer ud for, at en anden person falder om med hjertestop. Du kan altid forhøre dig om mulighederne for et skræddersyet kursus gennem os.

    Køb af hjertestarter - pris

    Prisen på hjertestarter er forskellig, alt efter hvilken model og mærke du vælger. Der er nemlig forskel på batteri, størrelse, funktioner og tilbehør. Vælger du en billig hjertestarter, kan der forekomme flere udgifter til reservedele på lang sigt.

    Du er altid velkommen til at forhøre dig omkring, hvilke muligheder der opfylder dine behov på bedste vis. Se vores salg af hjertestartere her på siden.

    Hos First-8 finder du udelukkende godkendte hjertestartere, som lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Bestil en hjertestarter aed allerede i dag og gør arbejdspladsen til et endnu sikrere sted at færdes.

    Suppler med ekstra service

    Når først aed hjertestarteren er monteret, bør du jævnligt føre tilsyn og tjekke om alle funktioner virker korrekt. Det er også vigtigt, at hverken batteri eller elektroder overskrider holdbarhedsdatoen.

    Du har mulighed for at tilkøbe en serviceaftale gennem os og dermed slippe for alle bekymringerne. Vi sørger for, at hjertestarteren er fuld funktionsdygtig og sender dig nye reservedele, når vi kan se, at udløbsdatoen på f.eks. batteri eller elektroder nærmer sig.

    Landsdækkende løsninger og sublim kundeservice

    Vi er din udbyder af førstehjælpsprodukter og uddannelse, og du kan trygt købe en hjertestarter gennem First-8. Det er vigtigt, at vores kursister føler sig trygge under hele forløbet, og derfor giver vi os god til den enkelte. Uanset hvor i landet du befinder dig, kommer vi altid til dig og tilpasser den enkelte løsning, så den opfylder virksomhedens behov og ønsker. Vi fokuserer desuden meget på den samlede kundeoplevelse, og derfor vil du altid blive mødt af imødekommende og servicemindede medarbejdere - uanset spørgsmålets omfang.

    Mangler du reservedele til hjertestarteren?

    Hvis du selv har valgt at føre tilsyn med hjertestarteren på din arbejdsplads, er det ind imellem nødvendigt at bestille nye reservedele hjem, da de forskellige dele har en udløbsdato. Du finder naturligvis reservedele til alle vores erhverv og private hjertestartere her på siden. Vi har alt lige fra elektroder og batterier til skilte og skabe.

    Hvis du har tilvalgt vores serviceaftale, sørger vi altid for at tilsende nye reservedele i god tid inden udløbsdatoen. Læs her mere om vores hjertestarter serviceaftale eller kontakt os på telefon 42 90 92 92.

    Gør som tusindvis af andre og invester i en sikrere arbejdsplads. Se hele udvalget af hjertestartere og køb en allerede i dag. Sammen skaber vi et sikkert Danmark.

    Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere (FAQ)

    Hjertestarter prisen til private og erhverv afhænger af hvilken model du vælger, da både batteri, funktioner og tilbehør har betydning. Se de forskellige hjertestarteres pris her på siden.

    En hjertestarter anvendes ved hjertestop til at afgive elektriske stød, som kan få hjertet til at pumpe igen. Under hele forløbet fortæller hjertestarteren, hvad du skal gøre. Det er derfor ikke nødvendigt at have kendskab til brugen - alle kan som udgangspunkt anvende en hjertestarter til at redde liv.

    Hjertestartere har et meget lavt strømforbrug på omkring 150 kwh pr. år.

    AED er forkortelsen af Automatisk Ekstern Defibrillator.

    En hjertestarter kan få hjertet til at pumpe igen. Vær opmærksom på, at en hjertestarter ikke kan genstarte et hjerte. Derfor er det vigtigt at handle hurtigt og give førstehjælp allerede inden for de første 3-5 minutter.

    For at genstarte hjerterytmen er det nødvendigt at afgive stød på mellem 110 og 300 joule.

    I marts 2003 gav Sundhedsstyrelsen deres godkendelse til, at en førstehjælper må anvende en AED. Siden da har vi været med til at tredoble chancen for overlevelse efter et hjertestop uden for hospital.