Førstehjælpskursus i Middelfart - få uvurderlige færdigheder

Et førstehjælpskursus giver dig viden, som er uvurderlig for både dig som individ og for samfundet som helhed. Det giver dig mulighed for at træde til, hvis en person kommer til skade i tilfælde af en ulykke eller nødsituation, indtil hjælpen kommer.

Hos First-8 ønsker vi at gøre dig sikker i at redde liv, så vi sammen kan gøre Middelbart til en endnu sikre by at have sin færden i. De færdigheder som du erhverver dig med et førstehjælpskursus på Fyn fra First-8, vil du derfor både kunne anvende i hjemmet, på arbejdspladsen eller offentlige steder, så jo flere personer med en certificering i førstehjælp, der er i et lokalsamfund, desto sikrere bliver samfundet også.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Bliv undervist af professionelle soldater

Hvis der sker en ulykke på arbejdspladsen, i dit hjem eller i det offentlige rum, kan det potentielt forværre situationen at være et hjælpeløst vidne til den. Derfor er det meget vigtigt, at så mange som muligt som minimum har et grundlæggende kendskab til førstehjælp.

 

Med et førstehjælpskursus i Middelfart fra First-8, vil du derfor blive klædt godt på, således du sikkert og trygt kan træde til, hvis en nødsituation opstår. Du vil blive undervist af vores dygtige og professionelle instruktører, som alle har baggrund i forsvaret og derfor mange års erfaring. Hertil består vores undervisning også af en kombination mellem teori og praksis øvelserpraksisøvelser, således den bliver så virkelighedsnær som muligt. 

Hvis du er på udkig efter et førstehjælpskursus i Middelfart, som kan skabe mere værdi på din arbejdsplads, har vi også specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, som er tilpasset den virkelighed, dig og dine medarbejdere møder i jeres hver dag.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Et førstehjælpskursus i Middelfart, der gør dig i stand til at redde liv

Uanset hvad, så vil vores førstehjælpskursus i MIddelfart give dig de grundlæggende færdigheder, der gør, at du på tryg og sikker vis kan være med til at redde liv. Du vil blandt andet lære, hvordan du giver hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægger en i aflåst sideleje, og hvordan du gør brug af en hjertestarter.

Skulle en nødsituation derfor opstå, når du går en tur langs gågaden i Middelfart, er på besøg i Hindsgavl Dyrepark eller spiser en frokost ved Middelfart Havn, vil du være klar til at kunne træde til og gøre en kæmpe forskel for den person, som du udøver førstehjælpen på.