Tryg førstehjælp til forældre

Med Tryg online førstehjælp lærer du fx hvad du skal gøre, hvis et barn får feberkramper, får noget galt i halsen og at give hjerte-lunge-redning.

 

Lige nu får du kurset til kun 99 kr. – og så har du adgang et helt år. Normalpris 399 kr. for 1 år

Bliv klædt på til at handle

Den største stopklods for handling når ulykken sker, er frygten for at gøre noget forkert.

Med Tryg førstehjælp bliver du klædt på til at kunne handle, hvis situationen kræver det.

Du lærer blandt andet, hvad skal du gøre ved feberkramper og hvordan du giver førstehjælp, hvis et barn har været ude for en alvorlig ulykke. 

Så bliv tryg med "Tryg børneførstehjælp til forældre"

 

Lær førstehjælp til børn online

Lær i dit eget tempo:

Tag kurset, når det passer dig! Tid kan være en dyrebar ressource som forældre, så online førstehjælpskurset er fleksibelt, så du selv er herre over, hvornår du vil tage et modul, og hvor mange moduler du vil tage ad gangen.

Korte undervisningsvideoer:

Se en video og test din viden med en quiz efter. Menneskets koncentration falder efter 3-7 minutter. Undervisningsvideoerne er derfor korte, og teksterne er konkrete og enkle. Efter hver modul tester du din viden i en quiz

Opdateret indhold:​​

Dine børn kan komme ud for forskellige sæsonrelaterede problemer. Derfor tilføjer vi løbende viden om sæsonrelaterede problem og sørger for at der altid er den nyeste viden inden for førstehjælp til børn på portalen​​

Image
Image

Lær i dit eget tempo

Image

Korte undervisningsvideoer

Image

Opdateret indhold

Hav ”Tryg børneførstehjælp til forældre” lige ved hånden

Lær ”Førstehjælp til børn” på din mobil, tablet eller computer – og lær det, når det passer ind i din travle hverdag.

Vi ved, at tid kan være en dyrebar ressource for dig som forældre. Vi har derfor lavet en online-løsning, så du kan lære ”Førstehjælp til børn” efter børnene er puttede, eller før de er stået op, eller når det lige præcist passer dig. Det handler om at føle sig tryg i at kunne gøre en livreddende forskel.

Du har adgang et år fra både telefon, tablet og computeren. Og får du brug for at genopfriske noget af det du har lært, så kan du altid gense undervisningsmaterialet og repetere din viden

Ofte stillede spørgsmål?

På kurset bliver du klædt på at til at kunne håndtere de mest basale ulykker, som dit barn kan komme ud for, så du føler dig tryg i at handle, hvis situationen kræver det.

Du får kompetencer inden for:

  • Førstehjælpens 3 hovedpunkter
  • Bevidsthedstilstand
  • ABC-metoden
  • Stabilt sideleje
  • Overlevelseskæden
  • Hjerte-Lunge-Redning
  • Vigtige forskelle mellem genoplivning af børn og voksne
  • Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene
  • Gøende hoste
  • Feberkramper 

Ja, du kan logge på både via din mobil, din tablet og computer. Vi sørger for, at du altid har den nyeste førstehjælpsviden lige ved hånden.

Du har adgang til førstehjælpsportalen i 356 dage. I det år kan du gense og genlæse undervisningsmaterialet og bruge portalen som et opslagsværk.

Din adgang fornyes automatisk efter 365 dage

Nej, det er det ikke. Vi vil altid anbefale dig at tage et fysisk kursus, men vi ved også, at tiden som forældre kan være knap.

Vi hører tit, folk sige, at de er bange for at give førstehjælp, fordi de er bange for at gøre noget forkert.

Hvis du derfor ikke har tid til at tage et fysisk kursus, anbefaler vi dig at tage et onlinekursus. Det ruster dig, så du ved, hvordan du skal reagere, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du står i en nødsituation med dit barn.

Ja, vi sørger for, at der altid er den nyeste viden inden for førstehjælp til børn på portalen. Derudover tilføjer vi løbende viden om sæsonrelaterede problemer, som dine børn kan komme ud for.

Ja, du har mulighed for at ønske indhold. Vi vil derefter oprette lektioner i netop de emner, du som forældre finder interessante.

Har du et spørgsmål?

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked