Hvem er First-8 ?

Mark Nilsson og Anders Kjærsgaard er rigtige soldaterkammerater. De mødte hinanden i 2006 som værnepligtige ved Den Kongelige Livgarde og har siden fulgt hinanden som udsendte i Kosovo og videre på Hærens Sergentskole, inden de vendte tilbage til Livgarden for at træne værnepligtige i alt fra førstehjælp til eksercits på Amalienborg.

En episode, hvor en bedstefar til en af de værnepligtige faldt om på Amalienborg Slotsplads med hjertestop, men blev reddet af Anders Kjærsgaard og fire værnepligtige, var med til at sætte tingene i perspektiv. Og de to venner gik sammen om at stifte First-8, som i dag er en landsdækkende virksomhed, der underviser i førstehjælp og brug af hjertestartere og derudover er førende inden for hjertestartersalg og -service.

Virksomheden har taget konkurrencen op med de dominerende aktører på markedet og bruger certificerede førstehjælpsinstruktører fra Forsvaret.

I 2017 kårede Christian Stadil, Martin Thorborg og Berlingske First-8 som årets bedste ide.

45 soldaterkammerater tager kampen op for at gør Danmark mere sikkert

Berlingske
Image

Hvorfor vælge First-8?

Vi har alle en baggrund fra Forsvaret

Alle vores instruktører har en baggrund som ledere i Forsvaret. Det har vi valgt, fordi vi gerne vil sikre, at de samme værdier og det samme mindset er gennemgående i al vores gøren og laden. For os er punktlighed, struktur og handlekraft en selvfølge. Vi har alle praktisk erfaring med førstehjælp - ofte fra krisesituationer. Vi forstår at tilpasse os den situation, vi står i, og vi forstår at formidle et budskab i øjenhøjde.

Praktisk erfaring med førstehjælp

Vores instruktører har gennemgået de ypperste førstehjælpsuddannelser, og derudover stammer vores erfaring med førstehjælp fra nationale og internationale missioner, hvilket giver et højt niveau, som både inspirerer og motiverer kursisternes indlæring.

Det handler om formidling i øjenhøjde

Vi er vant til at formidle et budskab i øjenhøjde til de forskellige kursisters behov, og vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Vores førstehjælpskurser er derfor lige dele teori og praktiske øvelser, hvor kursisterne udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker

Sammen skaber vi et mere sikkert Danmark

Hos First-8 er alle vores løsninger skræddersyede, så de matcher vores kunders behov – hvad enten kunden er en virksomhed, en ejerforening, en andelsboligforening eller en offentlig myndighed. 

Billeder: @Claude.dnk

"Praktisk træning omdanner teori til handling"

Kontor i både Aarhus og København

First-8 ApS: CVR: 37222070

København: Jagtvej 223 - 2100 København Ø

Aarhus: Nørrebrogade 44 - 8000 Aarhus C

Telefonnummer: 42 90 92 92

Mail: [email protected]

Vi vil gerne tale med dig

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en god brugeroplevelse. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ok