3 grunde til at vælge denne pakke

Image

Tænder automatisk og guider dig på klar dansk tale

Mediana HeartOn A15 tænder automatisk, når låget åbnes. Herefter instruerer hjertestarteren dig igennem processen med både stemmeguide, billeder og lysindikatorer. Den giver samtidig feedback på hjertemassage, så førstehjælperen er hjulpet hele vejen igennem processen.

Image

Oplader og analyserer til stød på under 8 sekunder

Mediana A15 hjertestarteren er en af de hurtigste på markedet, da den intelligent oplader og analyserer hjerterytmen på samme tid i 8 sekunder. Dette betyder, at så snart hjertestarteren anbefaler et stød, kan den afgive stødet med det samme, hvilket øger chancerne for overlevelse.

Image

Kan genoplive børn med samme elektroder

Med sin unikke voksne/børn funktion, kan hjertestarteren tilpasses til en stød rytme og mængde, som er passende til børn, mens dens universelle multi-elektroder kan bruges på både voksne og børn. Skift fra voksen til barn sker med en simpel knap.

Det sikre valg til udendørs opsætning

Mediana A15 hjertestarter

Mediana A15 HeartOn hjertestarteren er en af vores bedst sælgende hjertestartere – og vi er rigtigt stolte af denne hjertestarter. HeartOn hjertestarteren er helt i top, når det kommer til brugervenlighed. Hjertestarteren er  intuitiv og ekstremt brugervenlig.

Den kan anvendes af alle, også personer uden forudgående træning. Designet er intuitivt og hjertestarteren starter automatisk, når låget åbnes. Herefter guides du gennem processen med stemme, billeder og lysindikatorer.

Elektroderne kan både sættes på børn og voksne og med blot ét klik på en knap, kan du skifte mellem voksen- og børnefunktion. Det sparer kostbar tid, da du ikke skal til at udskifte elektroder. Udover at være brugervenlig er Mediana A15 HeartOn også robust og pålidelig – den er støv- og vandtæt og foretager daglige, ugentlige og månedlige selvtest

Image
Et skab til det nordiske marked

Nordic K35 udendørs hjertestarterskab

Trygfonden anbefaler at alle hjertestartere bør hænge udendørs. På den måde er den let tilgængelig, så den kan redde liv i nærområdet. Derfor tilbyder vi en samlet pakkeløsning med hjertestarter (Mediana HeartOn A15) og varmeskab.

Du får temperaturstyring, varmeelement og alarm i dit skab hvor strømforsyningen er indbygget. Skabet er bygget til det nordiske marked.

Vi har længe ventet på at kunne tilbyde dette skab til vores kunder, da det er et af de mest udbredte skabe i Italien, Frankrig, Tyskland og England. Hjertestarterskabet Nordic AED K35 er CE-godkendt og har ISO-certificering hvilket tilsikrer en høj kvalitet og holdbar løsning.

Image

Spørgsmål og svar til din Mediana A15 hjertestarter

Mediana A15 HeartOn hjertestarteren er blevet testet af 70 personer i First-8's egen test og er blevet vurderet til at være den bedste hjertestarter på markedet. Det har også det nyeste software og en klargøringstid på kun 8 sekunder, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste og mest effektive hjertestartere på markedet. Mediana A15 HeartOn hjertestarteren er også utroligt brugervenlig og kan betjenes af alle, uanset alder og erfaring med hjertestartere. Hjertestarteren taler på dansk og guider brugeren igennem hele processen på en letforståelig måde.

Ja, det er nødvendigt at opbevare Mediana A15 HeartOn hjertestarteren i et hjertestarterskab som Nordic K35 for at beskytte den mod vejr og vind og for at gøre den nem at finde i en nødsituation. Nordic K35 hjertestarterskabet er udstyret med essentielle funktioner såsom opvarmning, lys og alarm, der sikrer, at hjertestarteren fungerer korrekt og er nem at finde i en nødsituation. Det er også udført i robust metal og godkendt til minus 20 grader, så det kan klare selv de mest barske vejrforhold.

Ja, Mediana A15 HeartOn hjertestarteren er utroligt brugervenlig og kan betjenes af alle, uanset alder og erfaring med hjertestartere. Hjertestarteren taler på dansk og guider brugeren igennem hele processen på en letforståelig måde. Samtidig har hjertestarteren statusindikatorer, der viser batteriniveauet og temperaturen, så du altid er sikker på, at hjertestarteren fungerer optimalt.

Klargøringstiden for Mediana A15 HeartOn hjertestarteren er kun 8 sekunder, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste hjertestartere på markedet.

Mediana A15 HeartOn hjertestarteren har statusindikatorer, der viser batteriniveauet og temperaturen, så du altid er sikker på, at hjertestarteren fungerer optimalt.

Nordic K35 hjertestarterskabet har dimensionerne 44 cm x 42 cm x 20 cm.

Nordic K35 hjertestarterskabet er godkendt til minus 20 grader.

Garantien på Mediana A15 HeartOn hjertestarter og Nordic K35 hjertestarterskab er 5 år.

Har du spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe dig

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked