Hjertestartere

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestarter til Danmarks billigste priser. Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Hjertestarter

First-8 er Danmarks største hjertestarter webshop – vi har et stort udvalg af hjertestartere fra nogle af de største producenter på markedet.

Der findes mange forskellige typer af hjertestartere på markedet. Helt grundlæggende kan de alle sammen det samme: afgive elektriske stød, der får hjertet til at pumpe igen. Der er imidlertid stor forskel på de forskellige modeller. Når det kommer til brugervenligheden, designet, levetiden på batteri og elektroder, fabriksgaranti, serviceomkostninger samt ekstra funktioner og features. I vores blogindlæg om hjertestartere, kan du læse meget mere om, hvilke ting du med fordel kan overveje, inden du køber en hjertestarter.

Hvilket skab skal du vælge?

Uanset hvilken hjertestarter du køber, er det altid en god idé at tilkøbe et skab. Skabet har to primære funktioner: Det gør din hjertestarter mere synlig, så den kan findes af alle, og det har en indbygget alarm, som igangsættes, når skabet åbnes. Den indbyggede alarm er med til at gøre opmærksom på nødsituationen for omgivelserne og tilkalde hjælp.

Det første, du skal beslutte dig for, er, om hjertestarteren skal hænge udenfor eller indenfor. Det har nemlig en betydning for, hvilket skab du skal vælge. Hvis du beslutter dig for at placere hjertestarteren udendørs, så skal du bruge et skab med varme, da hjertestarterne har en minimum driftstemperatur på 0 grader. Derudover bør du også overveje, om skabet også skal have ventilation, som kan være med til at nedkøle hjertestarteren om sommeren. Det vigtigste er, at skabet kan opretholde en temperatur, som svarer til driftstemperaturen for den hjertestarter, du køber. Driftstemperaturerne varierer nemlig blandt de forskellige modeller på markedet.

Ligesom med hjertestartere, så findes der også mange forskellige typer af skabe på markedet. Vi vil anbefale dig at se på Arky og Aivia skabene, da du får ekstremt høj kvalitet for pengene. Alle de udendørsskabe, vi forhandler, kan holde hjertestarteren inden for det anbefalede temperaturspektrum.

Har du brug for hjælp?

Brug for hjælp til valg af hjertestarter eller har du et specifikt spørgsmål?

Kontakt gerne vores kundeservice på 42 90 92 92 eller [email protected]