Kan du ikke finde, hvad du søger? Eller har du brug for et godt tilbud?

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked

Førstehjælpsdukker og AED trænere

Her på siden finder du alt vores træningsudstyr til førstehjælp og hjertestartere.

I webshoppen finder du:

  •        Træningsdukker til hjerte-lunge-redning
  •        Træningsvest til træning af Heimlich-manøvre
  •        Trænings-AED/hjertestartere
  •        Udstyr til trænings-AED/hjertestartere

førstehjælpsdukker bruges til træning af hjerte-lunge-massage i forbindelse med hjertestop. Vores træningsdukker kommer i flere forskellige størrelser og typer, så træningen kan tilpasses deltagerne og scenarierne der trænes i. Vi forhandler både børne-, voksen- og babytræningsdukker, samt vores Fat Old Fred dukke. Fat Old Fred er en tung og stor dukke, der simulerer en kraftig patient. Vægten og størrelsen er virkelighedstro og er derfor egnet til plejepersonale på plejehjem og i hjemmeplejen, der oftere kommer ud for at en kraftigere patient får hjertestop.

Du kan også finde en pakke med både en voksen-, børne- og babytræningsdukke, så du kan træne og lære de anatomiske forskelle. Denne pakke er især også egnet til undervisere, der underviser for flere elever, og derfor skal bruge flere dukker.

Du kan også købe en Brayden HLR dukke med LED. Dukken simulerer blodets gennemstrømning gennem kroppen under hjerte-lunge-redning ved hjælp af de indbyggede LED-lys. Dette er en god måde at øve sig på, og lære om effekten og kvaliteten af sin hjertemassage. Det er desuden også kun muligt at give mund-til-mund på denne dukke, hvis hagen løftes ordentligt op. Dermed træner man også dette vigtige aspekt af en hjerte-lunge-redning.

Med vores trænings-AED/hjertestartere

kan du træne hvordan du bruger de forskellige hjertestartere. Vi har de fleste af vores almindelige hjertestartere som træningsmodeller, så du kan lære hvordan du bruger netop den type hjertestarter i har på arbejdet eller i nærheden af hvor du bor. Det giver større tryghed for dig som bruger, den dag uheldet er ude, og den rigtige hjertestarter skal bruges.
Du kan desuden også finde ekstra træningselektroder til hjertestarterne, til undervisningsbrug.

Bemærk at denne side kun indeholder trænings-AED/hjertestartere! Hvis du skal have en rigtig hjertestarter, kan de findes under kategorien Hjertestartere.

Med vores Act Fast Anti Choking Trainer kan du træne Heimlich-manøvren sikkert og nemt på andre.  Denne træningsvest gør det nemt at øve Heimlich-manøvren på andre, uden at påføre dem skade. Dette skyldes den smarte luftpude foran, der agerer ”lunger” på ”patienten”. Der medfølger skumpropper, som puttes i røret på vesten. Når der udføres en korrekt manøvre, og trykket er hårdt nok, flyver proppen ud, som tegn på dette.

Vesten er også udstyret med en pude bagpå, der er designet til at træne slag mellem skulderbladene, for at løsne for den ”blokerede luftvej”.