Hjertestarter introduktionskursus

Chancen for overlevelse ved hjertestop øges med 60%, hvis patienten får stød med en hjertestarter. Men en hjertestarter har ingen værdi, hvis brugeren ikke ved, hvordan hjertestarteren benyttes. Dette introkursus oplyser og skaber tryghed for brugeren.

Førstehjælp til jeres behov

Vores mål er at udbrede kendskabet til førstehjælp, fordi vi ved – qua vores baggrund i Forsvaret – at færdigheder inden for førstehjælp betyder forskellen mellem liv og død. Hvert sekund tæller. I First-8 vil vi gerne dele vores viden og faglige kompetencer inden for livreddende førstehjælp, så vi sammen kan skabe et mere sikkert Danmark.

Image

Bliv undervist af soldater

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører, alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dine medarbejdere bedst muligt på, hvis situationen en dag skulle opstå.

Image

Skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Vi tager hånd om jer

Den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

1 times introduktion

Lær at bruge en hjertestarter

1 times introduktion: 3.600 kr. ekskl. moms for op til 30 personer

 • Hvad er livreddende førstehjælp?
 • Alarmering
 • Er personen i livsfare?
 • Hvad er en hjertestarter?
 • Hvordan bruger man en hjertestarter?
 • Klargøring af hjertestarter
Image

Vi vil gerne lære førstehjælp

 

Hos First-8 ønsker vi derfor at bruge vores faglige kompetencer inden for livreddende førstehjælp, erhvervet fra vores baggrund i Forsvaret, til at udbrede kendskabet til førstehjælp. Alle kan lære førstehjælp.

Alle skal være trygge ved at give førstehjælp. Så vi sammen kan gøre en livreddende forskel for en kollega, et familiemedlem eller en fremmed på gaden. Det er den filosofi, vi arbejder ud fra, og det er den følelse, vi giver kursisterne med hjem.

Vi klæder jer på med teoretiske og praktiske færdigheder, så I tør handle den dag, situationen skulle opstå.

Hvilket type kursus tænker du? Hvor mange timers undervisning
 • 1 times
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Vi vil gerne lære førstehjælp Udfyld dine informationer
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Spørgsmål omkring førstehjælpskursus

Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris, hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)

Alle vores instruktører er certificerede, og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvaret, som er en af de ypperste og mest intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret. Derudover har de alle mange års erfaring med undervisning og førstehjælp som sergenter eller officerer i Forsvaret.

Priserne på introduktionskurset er inklusiv. moms.

Der kan deltage op til 30 personer på kurset. Hvis jeres behov er større, kan vi sende flere instruktører ud, eller holde kurserne over flere tidspunkter. Vi kan gøre præcis, som I ønsker det!

Nej. Vores instruktører medbringer førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor og alt andet, der skal bruges til kurset! Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, så hvis I har specielle ønsker, tilpasser vi kurset til jeres behov

Vi tilpasser os altid jeres behov, og derfor underviser vi på hverdage og weekender fra 08.00-21.30. Derfor kan vi altid finde et tidspunkt, der passer i jeres kalender.

Vores instruktør kommer ud til jer

Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår. 

Vi medbringer alt, der skal bruges på kurset: Førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor og alt andet

Ring til os: 42 90 92 92